Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kulttuuri Design ja sisustus Unelmakaupunkeja unelmatalossa

Unelmakaupunkeja unelmatalossa

Sähköposti Tulosta

Unelmasaari - Hvitträsk - Verkkonummi.fi

Ensin otetaan pahvinpaloja, oksankappaleita, erilaisia ylijäämäpapereita . Sitten hankitaan paikalle muutama lapsi ja kerrotaan, että oikeasti romuilta näyttävä pöytä on tuleva unelmakaupunki. Ajatuksia ja aineksia kypsennetään sopivassa ympäristössä puolesta tunnista kolmeen tuntiin. Unelmakaupunki tarjoillaan vanhemmille hymyjen kera.

Aina Hvitträskin lastenpajassa ei synny unelmakaupunkia: tuloksena voi olla myös unelmasaari puineen, telttoineen, majoineen ja hiekkarantoineen. Tärkeintä on, että on voinut unelmoida ja kuvitella ja nähdä komiulotteisesti ja kokeilla ja tehdä käsillä ja olla ylpeä hienosta luomuksesta. Meimei ja Siiri tekivät saarta yhdessä ja varmasti kuulivat, miten öiset aallot osuivat teltan vieressä rannan hiekkaan.

Lasten työpajan ohjaajina toimivat Hvitträskin kesäoppaat Anne ja Suvi ovat nähneet toinen toistaan upeampien kaupunkien nousevan tyhjästä. Pahvit, puunpalat ja vanhat tapetit saavat kokonaan uuden elämän lasten luovissa käsissä. Samalla lapsille tarjoillaan arkkitehtonista ajattelua ihan salaa: katon kulmat ja katujen leveydet, mittakaavat ja värimaailmat muuttuvat aikuisten tylsistä abstraktioista kiehtovaksi todellisuudeksi. Meimei ja Siiri - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Lasten heinäkuisia työpajoja on pidetty Hvitträskissä jo monena vuonna. Tänä vuonna teemana on arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelu, viime vuonna tutustuttiin designiin tekemällä hienoja hattuja. Askartelemaan pääsee tiistaisin klo 11.30 – 16.00. Pienimmät lapset voivat askarrella yhdessä vanhempiensa kanssa.

Hvitträsk, sen upeat maisemat, huikaisevan värikäs ja mielikuvituksellinen sisustus, ihana lastenhuone ja loputtomat, kauniit yksityiskohdat viehättävät pieniä ihmisiä muutenkin: jos haluaa tarjota lapselle museoelämyksen, Hvitträsk on hyvä paikka aloittaa. Mainio ravintola voi tarjota perheen kokillekin mukavan lepopäivän.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 13.07.2013 11:29 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0669 sekunnissa.