Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kulttuuri Design ja sisustus Mistä on hyvät juhlat tehty?

Mistä on hyvät juhlat tehty?

Sähköposti Tulosta

kukat - Verkkonummi.fi

Juhlissa tärkeintä on juhlittava itse. On tärkeää, että juhlat saavat olla juhlittavan päivänsankarinsa näköiset. Juhlien valmisteluihin löytyy malleja, ohjeita ja neuvoja vaikka kuinka paljon. Juhlat ovat yhtä palapelin kokoamista, kuten tällä kertaa tämä kirjoituksenikin.

 

Juhlien teemaan ja värimaailmaan kannattaa keskittyä alussa huolella, sillä huolellinen idea kantaa läpi koko suunnittelun ja näin ollen valmistelujen eteneminen soljuu ideasta toiseen helpommin. Juhlien teema ja värimaailma on ihan mukavaa mietittävää!

Juhlat vaativat jo suunnittelussa paljon käytännön perusseikkojen miettimistä: Missä juhlat vietetään, paljonko vieraita kutsutaan, millainen tarjoilu järjestetään, mikä on juhlien teema, jne. Tarjoilut ja muut järjestelyt ovat hyvä miettiä hyvin etukäteen, jotta homma yksinkertaisesti toimii juhlahetkellä. Kahvin tai kuohuviinin määrä on helppo laskea vieraiden pääluvun mukaan, mutta tarjottavat ovatkin välillä aika arpapeliä.

Tunnemme varmasti kaikki tutun sanonnan "Sen seitsemää sorttia...", joka oli aikoinaan tärkein merkki vierasvaraisuudesta. Nykyään seitsemän sorttia - Verkkonummi.fi

vierasvaraisuuden käsite on täysin erilainen. Juhlapöydän antimien trendi on ennemminkin yksinkertaisuus ja selkeys. Pääasia on luoda tunnelma, jossa yhden tarjottavan loppuminen ei pääse nousemaan numeroksi lainkaan.

Erilaisuuskin on tämän päivänä jopa harkittu ja valittu ratkaisu. Jokaisessa huushollissa on erilainen määrä kippoja, kuppeja ja astioita. Joillain on enemmän kahvikuppeja, joillain vähemmän. Kirjoa on saattanut kertyä, kun on mummon perintökuppeja, ja uusimpia omia malleja. Juhlissa yhtenäinen ilme muodostuu kuitenkin kokonaisuudesta, joten siinähän ne eri paritkin menevät.

Juhlien järjestämiseen apua kaipaaville löytyy onneksi ohjeita. Tässä monesta paikasta hyviä vinkkejä juhlien järjestelyyn:

http://www.kodinkuvalehti.fi/nostosivu/4/juhlien_jarjestajan_vinkkilista

Kaunis kirja, jossa on vähän erilaisia ohjeita: Onnistuneet juhlat/ wsoy

Oikein tuoreita ja erilaisia vinkkejä esimerkiksi erilaisiin kukka-asetelmiin ja tarjottaviin löytyy Juhlasuunnittelijat- ohjelman klipeistä, jotka voit katsoa vaikka netistä:

www.livtv.fi/ohjelmat/juhlasuunnittelijat/etusivu/video/juhlasuunnittelijat...

kulissien takana - Verkkonummi.fi

Olin mukana, kun Kodin Kuvalehti teki kevään juhlien ruokakuvaukset. Näet kuvia ja tunnelmia lehdestä nro 11, jotka löytyvät myös netistä.

Pääset kurkkaamaan kuvia myös kulissien takaa, mitä kaikkea juhlaruokakuvausten valmistelut pitävätkään sisällään kameroiden takana: Näet kuvia lisää blogissani: http://www.sisustuspilkkuja.com/2012/05/juhlakuvaukset-kulissien-takaa.html

Muutakin juhlavalmisteluun liittyvää:

http://www.sisustuspilkkuja.com/2012/05/juhlien-valmistelut.html

Hyviä juhlavalmisteluja kaikille!

Riitta Bergman www.idyllicum.fi

Katso myös blogi: www.sisustuspilkkuja.com

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0638 sekunnissa.