Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kulttuuri Demo Stage tarjoaa mahdollisuuden tuoda esiin omaa kulttuuria

Stage tarjoaa mahdollisuuden tuoda esiin omaa kulttuuria

Sähköposti Tulosta

Verkkonummeen uusi osasto Stage - Kirkkonummen esiintymislava

Kirkkonummi. Verkkonummi.fi uudistaa sivujaan: päävalikkoon on lisätty uusi otsikko nimeltä Stage. Se on tarkoitettu nuorille ihmisille, jotka haluavat tuoda omaa kulttuuriaan esiin. Stagen ensimmäinen alaotsikko on "Demo", johon bändit tai muusikot saavat lähettää demonauhojaan kaikkien kuunneltaviksi.

Casual Ties -niminen kirkkonummelainen punk-bändi on ensimmäinen bändimme, mutta koska Kantvikin nuorisotiloihin on saatu uusi, hieno äänitysstudio, uskomme, että uusia bändejä tulee pian lisää.

Graffitiseinän avajaisten aikaan Kirkkonummi-päivien yhteydessä avataan myös Verkkonummeen graffitisivusto "Seinä". Uuden graffitiseinän käyttöperiaate on, että kuvien päälle saa maalata heti, kun ne ovat kuivuneet. Jos siis haluaa ikuistaa taidettaan, siitä voi ottaa kuvan ja lähettää Verkkonummen Seinälle kaikkien nähtäväksi. Toimitus käy itsekin kuvaamassa graffitiseinää, mutta jotakin hienoa saattaa silti ehtiä kadota. Siksi taiteentekijöiden oma aktiivisuus on kuvien säästämisen kannalta tärkeää. Verkkonummen Seinällä julkaisemme tarpeen mukaan myös muuta taidemateriaalia - mutta emme töhrittyjä talojen seiniä.

Kolmas, vielä nimeämätön Stagen sivu alkanee toimia syksyllä. Sinne on tarkoitus saada nuorten tekstejä, sarjakuvia ja muuta kirjallista materiaalia. Yhteistyötä on tarkoitus tehdä myös koulujen kanssa.

Äänenlaatu on Verkkonummessa täsmälleen yhtä hyvä kuin meille toimitetussa aineistossa.

Tekijänoikeusmaksuja Verkkonummi.fi ei voi maksaa, joten oikeuksien on oltava tekijöiden hallussa. Musiikin on oltava bändien omia sävellyksiä. Tarkoitus on luoda avoin näyttämö, jossa nuorilla on mahdollisuus tuoda omaa taidettaan esille, kaikkien nähtäväksi ja kuultavaksi. Lisäksi pyrimme kirjoittamaan esittelyartikkelin kaikista halukkaista taiteentekijöistä. Toivomme, että esille tulevat bändit ja muusikot pääsevät eteenpäin, saavat levytyssopimuksen ja voivat sitten antaa valtakirjat Teostolle ja Gramexille - jolloin Verkkonummen rooli ja tarve musiikin esittämiseen Verkkonummessa heidän osaltaan jää taakse.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 15.06.2010 21:55 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0654 sekunnissa.