Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Demo

Masalan joululaulut kuuluivat ulos saakka

Masalan joululaulut kuuluivat ulos saakka

Kirkkonummi.  Myöhästyin keikalta. Polysemia oli juuri lopettamassa settiään, kun saavuin Masalan monitoimitalolle nuorisobändien (joulu)konserttiin. Kuulin viimeisen kappaleen seinien lävitse ja se kuulosti – noh, sellaiselta, jota en ole oppinut ymmärtämään. Minä näet kuuntelin vielä 15-vuotiaanakin pelkkää Sibeliusta ja Bachia. Juice oli villeintä, mitä kykenin sulattamaan.

Niinpä asiantuntemukseni nuorisobändien soittamasta musiikista on häpeällisen huono. Pystyn kuitenkin tunnistamaan tehdyn työn, yhdessäolon tärkeyden ja musiikillisen kunnianhimon. Olen iloinen siitä, että Kirkkonummen nuorisotyö tarjoaa bändeille monipuoliset mahdollisuudet käyttää aikaansa johonkin hyödylliseen – niin kuin musiikkiin. Uskon, että kun käyn riittävän monessa konsertissa, opin vähitellen ymmärtämään vielä itse musiikkiakin.

Viimeksi päivitetty ( 22.12.2010 16:25 )

Lue lisää...
 

Casual Ties - I Like Violence

Casual Ties - I Like Violence

Kirkkonummi. Casual Ties on vaihtanut rumpalia. Topi Helander lähti; uusi rumpali on nimeltään Seidi. Muut jäsenet ovat Antti Lehtinen (kitara), Rotta (laulu) ja Minna Hallipelto (basso). Seidi on jo toinen tyttö kokoonpanossa. Bändistä ei ole vielä kuvaa uudessa miehityksessä, joten  vieressä on vanha kuva - niin kuin vuodenajasta näkyy.

Casual Ties on tehnyt "I Like Violence" nimisen EP:n verran uusia biisejä. Lyhenne EP tulee muuten sanaparista Extended Play. Ilmaisu on peräisin vinyylilevyjen aikakaudelta, jolloin EP sijoittui yhden biisin per levypuoli käsittävän singlen ja pidemmän albumin, LP -levyn välimaastoon.

Viimeksi päivitetty ( 01.11.2010 21:04 )

Lue lisää...

Mentalbreakin uusi demo: enemmän tai vähemmän metallia

Mentalbreakin uusi demo: enemmän tai vähemmän metalliaKirkkonummi. Mentalbreakin Markus (kosketinsoittimet), Tuukka (kitara), Tero (rummut) ja Juhana (laulu, basso) harjoittelevat intensiivisesti ja se kuuluu myös soitosta. Musiikkiaan he eivät halua määritellä: biisit ovat erilaisia. "Musiikki on enemmän tai vähemmän metallia, muttei aina sitäkään." Kuunnelkaa itse.

Viimeksi päivitetty ( 18.06.2010 11:39 )

Lue lisää...

Casual Ties avaa Verkkonummen uuden näyttämön

Casual Ties avaa Verkkonummen uuden näyttämön

Kirkkonummi. Stage on Verkkonummen uusi sivusto, jossa kirkkonummelaiset nuoret voivat tuoda esiin omaa tuotantoaan. Stagen ensimmäinen käyttäjä on punk-bändi nimeltä Casual Ties, jonka demon voi kuunnella Verkkonummen sivuilla. Vielä Kanttula-Rockissa bändi käytti nimeä Rat and the Troublemakers, mutta nyt vanhasta nimestä on jäljellä enää laulusolistin taiteilijanimi Rotta. Muut bändin jäsenet käyttävät mielellään omia nimiään: Antti Lehtinen on kitaristi ja säveltäjä, Minna Hallipelto soittaa bassoa ja Topi Helander rumpuja.

Viimeksi päivitetty ( 23.08.2012 05:45 )

Lue lisää...

Casual Ties: Elämä on kusista ja sitten kuollaan

Casual Ties: Elämä on kusista ja sitten kuollaan

Kuvassa Casual Ties eli Topi Helander (rummut), Antti Lehtinen (kitara), Rotta (laulu) ja Minna Hallipelto (basso). Bändin demoa pääset kuuntelemaan, kun luet lisää.

Viimeksi päivitetty ( 13.06.2010 06:38 )

Lue lisää...
Sivu 1 / 2

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0656 sekunnissa.