Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Valtuutetut

Valtuutetut

Susan Honka kaipaa keskustelufoorumia ja toimialojen yhteistyötä

Susan Honka kaipaa keskustelufoorumia ja toimialojen yhteistyötä

Susan Hongalla on yhden vuoden kokemus kunnallispolitiikasta ja Kirkkonummen kunnallisesta elämänmenosta. Se on Hongan mielestä liian lyhyt aika, jotta ehtisi perehtyä niin hyvin syihin ja seurauksiin, että voisi tehdä arvioita järjestelmän toimivuudesta. Vaikutteita Honka on kuitenkin ehtinyt kerätä ja muodostaa käsityksen siitä, mitä itse kaipaisi Kirkkonummen politiikkaan.

Viimeksi päivitetty ( 16.01.2014 11:01 )

Lue lisää...
 

Arjesta on pidettävä huolta säästöpaineista huolimatta

Arjesta on pidettävä huolta säästöpaineista huolimatta

Anna Aintilalla on näköalapaikka kuntapalveluiden ytimeen. Hän on ammatiltaan hammaslääkäri ja työskentelee Kirkkoharjun koulun hammashoitolassa. Lisäksi hän on jo vuosia ollut mukana Kirkkonummen monialaisessa työryhmässä, jonka tarkoitus on tehdä ennaltaehkäisevää terveystyötä Kirkkonummen lasten ja nuorten parissa. Aintila siis tuntee hyvin kuntapalveluiden tärkeimmät sektorit: koulun ja terveydenhoidon. Lisäksi Aintilalla on itsellään neljä lasta, joten hänellä on myös vankka kuntalaisnäkökulma tärkeimpiin palveluihin.

Viimeksi päivitetty ( 04.12.2013 16:18 )

Lue lisää...

Jaana Andersin haluaa olla niiden ääni, joilla ei ole voimia

Jaana Andersin haluaa olla niiden ääni, joilla ei ole voimia

Verkkonummi on pitänyt taukoa kunnanvaltuutettujen haastatteluissa. Nyt, kun talouden realiteetit ja kunnallisen päätöksenteon kiemurat ovat auenneet myös uusille valtuutetuille, on aika jatkaa poliittisten henkilökuvien tekoa – suurin piirtein aakkosjärjestyksessä.

Jaana Andersin on ensimmäistä kauttaan valtuutettuna, mutta hän osallistui jo edellisellä kaudella päätöksentekoon varavaltuutettuna. Silloin hän pääsi valtuustoon SDP:n jäsenenä, mutta tällä kertaa hänet valittiin valtuustoon Perussuomalaisten listalta. Andersin näkee jokaisessa puolueessa jotain hyviä asioita, joita itsekin kannattaa. Ekologisuutta, vähävaraisista ja heikommassa asemassa olevien puolustamista, mutta puolueen vaihdon yhteydessä Perussuomalaiset olivat lähimpänä omaa aatemaailmaa.

Viimeksi päivitetty ( 29.11.2013 16:05 )

Lue lisää...

Anders Adlercreutz on innostunut uusista haasteista

Anders Adlercreutz on innostunut uusista haasteista

Kirkkonummelainen arkkitehti Anders Adlercreutz ei koskaan aikaisemmin ollut osallistunut puoluepolitiikkaan. Oman elinympäristön asiat kiinnostivat kuitenkin aina vain enemmän, ja Adlercreutz päätti lopulta ryhtyä RKP:n kuntavaaliehdokkaaksi. Ja kävi niin, että lähes koko ikänsä Kirkkonummella asuneella viiden lapsen isällä oli enemmän kannatusta kuin monella pitkään politiikassa mukana olleella: Anders Adlercreutzin äänimäärä oli sen verran suuri, että puolueen käytännön mukaisesti hänelle tarjottiin heti paikkaa kunnanhallituksessa.

Viimeksi päivitetty ( 11.02.2013 11:29 )

Lue lisää...

Valta ilman päämäärää ei ole hyväksi

Valta ilman päämäärää ei ole hyväksi

Politiikka tarvitsee suunnan. Gun-Maj Beckin mielestä Kirkkonummen suunta on viime aikoina ollut välillä kadoksissa. Kirkkonummelaiseen kuntapolitiikkaan on eksynyt ilmiöitä, joita on vaikea hyväksyä: populismia ja vallan tavoittelua vallan itsensä vuoksi. Ja Beck tietää, mistä puhuu, sillä hän on ollut mukana päätöksenteossa jo 36 vuotta ja nähnyt erilaisia vaiheita kirkkonummelaisessa kunnallispolitiikassa.

Viimeksi päivitetty ( 31.08.2012 07:11 )

Lue lisää...
Sivu 1 / 11

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0648 sekunnissa.