Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Retkelle Hyvää ruokaa kahtena viikonloppuna

Hyvää ruokaa kahtena viikonloppuna

Sähköposti Tulosta

Ruokamarkkinat - Verkkonummi.fi

Syksyllä sadonkorjuuaikaan on pidetty markkinoita jo vuosisatoja. Välillä perinne hukkui Alepan hyllyjen väliin, mutta slow food -liike sekä lähi- ja luomuruokainnostus ovat palauttaneet perinteen kunniaan. Läntisellä Uudellamaalla pidetään kaksi lähiruokatapahtumaa. Slow Food Västnyland ja Slow Food Uusimaa-Nyland ovat järjestäneet ruokamarkkinoita samana viikonloppuna, mutta nyt ne ovat uusmaalaisten iloksi kahtena peräkkäisenä viikonloppuna.

Ensimmäinen hyvän lähiruoan juhla pidetään 27.-28.9.2014 klo 10-16 Mangsin tilalla Inkoossa osoitteessa Päivöläntie 662. Mangsin tilalla kohdataan maalla jo viidettä kertaa. Ensi viikonloppuna meille tarjotaan sinisorsan ja vuohenmaitopullien lisäksi riistaa, lihaa, kalaa, vihanneksia, hedelmiä, juustoa, perunaa, kananmunia, leipää ja leivonnaisia, hilloja, mehuja ja monenmoisia muita herkkuja. Herkullisten lähimakujen lisäksi tarjolla on musiikkia ja tanssia sekä iloinen valikoima kotoisia ja vähän kauempaakin tulleita maaseudun eläimiä.

Seuraavana viikonloppuna 4.-5.10. järjestetään Slow Food Västnylandin lähiruokatapahtuma Fiskarsin ruukilla, jossa voi tutustua lähiruoan lisäksi myös vaikkapa saamelaiseen slow food -perinteeseen.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 26.09.2014 09:40 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0662 sekunnissa.