Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Kiitos

Sähköposti Tulosta

Muumimajakka - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Kiitos kaikille, jotka tekivät meille Kirkkonummi-päivät.

Apan Anders - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Kiitos kunnan kulttuuritoimelle. Kiitos Kipinälle kaikesta. Kiitos Sokutolle. Kiitos hienoista konserteista ja nautinnollisesta musiikista. Kiitos Anders Apinalle mukavan kaksikielisestä hauskuutuksesta. Kiitos kirjaston majakanvartijalle ja niille, jotka olivat jaksaneet leikata satoja muumikuvia runojen alustoiksi. Kiitos niille, jotka tekivät taidetta kasvoihin. Ja kakkuihin. Kiitos Petelle kuuntelemisesta. Ja seitsemännen joen porukalle hyvän mielen musiikista. Kiitos Lynxille ja Ilkka Aaltoselle meidän sivistämisestämme mukavalla tavalla. Kiitos taideyhdistykselle sammakoista ja ihanasta illasta.

Kuuntelija - Kirkkonummi - verkkonummi.fi

Sammakko - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi
Kiitos Muumipeikolle. Ja poliisille. Ja soutajille, kun toivat hienon veneensä ihailtavaksemme, vaikka se ei ollutkaan helppoa. Kiitos klovnille nameista. Kiitos kuntalaisille tiukoista kysymyksistä ja poliitikoille siitä, että edes yrititte vastata. Kiitos Jonttelle ympäristömme suojelemisesta. Ja kiitos niille, jota keksivät parkourin ja niille, jotka toivat sen Kirkkonummelle.

Poliisit - Kirkkonummi - Verkkonumi.fi

Vene - Kirkkonummi - verkkonummi.fi
klovni - Kirkkonummi - Verkonummi.fi
Jontte - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi
Parkur - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi
Kiitos niille, jotka yrittävät tehdä Kirsikan pihasta elävän virkamiehistä huolimatta. Kiitos harjantekijälle, joka ymmärtää, että kauneus voi piillä arkisissakin esineissä. Kiitos upeasta konsertista mukavalle pianistille. Kiitos sydänyhdistykselle loppumattomasta sydämellisyydestä. Ja Luckanille, vaikka olinkin myöhässä molempina päivinä.

Oikea tori - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

harjaksia - Kirkkonummi - Verkonummi.fi
Pianisti - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi
Kiitos kirjaston omalle bändille. Voisiko ajatella, että soittaisitte kirjastossa vaikka kerran kuussa? Kiitos myös kaikille niille, jotka yrittivät pitää huolta terveydestäni tarjoamalla tietoa ja valistusta.

Kiitos koirille kaveruudesta ja vetoavusta. Kiitos kartanon väelle ovien avaamisesta.

Kiitos kaikille niillekin, joita en ehtinyt tavata. Ehkä ensi vuonna...

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 01.09.2014 11:12 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.065 sekunnissa.