Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Perinteet Pokrovan pääsiäisherkut tilattavissa tämän viikon ajan

Pokrovan pääsiäisherkut tilattavissa tämän viikon ajan

Sähköposti Tulosta

pääsiäisruokaa - Pokrova - Verkkonummi.fi

Nyt on taas mahdollisuus tilata perinteisiä pääsiäisherkkuja ja viimeisen paastoviikon kasvisruokaa Pokrovan luostarista. Ruokia valmistetaan pääosin tilausten perusteella, joten mikäli haluat olla varma siitä, että saat toivomiasi ruokia, tee tilaus ennakkoon.

Pokrovasta voi tilata seuraavia tuotteita: viimeiselle paastoviikolle borssikeittoa 8 € litra, kaalipiirakoita 1,30 € / kpl, suppilovahvero-tattaripasteijoita 2,50 € / kpl, lohipasteijoita 2,50 € / kpl, sekä pääsiäiseksi pashaa 200g rasia 10 €, baba 7 €, (sopii useammalle henkilölle), kulitsa 10 € (sopii useammalle henkilölle). Kaikki tuotteet ovat käsin valmistettuja.

Palmusunnuntain myyjäisten tilaukset on jätettävä 6.4.2104 klo 16 mennessä osoitteeseen pokrova (at) pokrova.fi. Vastaanotetusta tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostiisi ja mikäli vahvistusta ei kuulu, kannattaa lähettää uusi viesti: tilaajia ja talkoolaisia on paljon, joten virheiden mahdollisuus on aina olemassa.

Ruokatilausten tuotto käytetään Pokrovan luostarin kirkon kattomaalausten jatkamiseen ja lämmitysjärjestelmän uusimiseen.

Tuotteet voi noutaa palmusunnuntaina 13.4.2014 klo 13-15. Pokrovassa toivotaan, että autolla saapuvat ottaisivat huomioon naapuruston ja eivätkä tukkisi kulkuväyliä. Lisää paikoitustilaa on Jorvaksen seisakkeella sekä vanhalla liikennemerkkivarastolla ennen Pokrovaa Masalantiellä.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0678 sekunnissa.