Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Perinteet Kunniallista kaupallisuutta

Kunniallista kaupallisuutta

Sähköposti Tulosta

Myyjäiset - Hvitträsk - Verkkonummi.fi

Joskus kaupallisuus on hyvä juttu. Jos se auttaa luovia ihmisiä työllistämään itsensä, jos se pitää yllä sekä henkistä että esineellistä kansanperinnettä, jos sillä kerätään rahaa hyviin tarkoituksin ja jos sillä helpotetaan sekä keittiöhenkilökunnan työtaakkaa että lahjomishenkilökunnan joulustressiä, kaupallisuus on kerrassaan mainiota.

Nyt on iloisen joulukaupallisuuden huippusesonki. Tänä viikonloppuna on peräti viidet hyvin perinteiset joulumarkkinat. Villasukkia, joulukoristeita, lanttulaatikoita, koruja, leluja ja muuta mukavaa on tarjolla lauantaina Veikkolassa, Volsissa ja keskustan seurakuntatalolla ja sunnuntaina Upinniemessä.

Hvitträskin perinteiset joulumarkkinat pidetään sekä lauantaina että sunnuntaina. Markkinoita on pidetty Hvitträskissä jo 40 vuotta. Myyntipöytien lisäksi joulukoristeita voi valmistaa itsekin: tänäkin vuonna Hvitträskissä on lasten askartelupaja. Ja toki Kirkkonummen hienoimmassa rakennuksessa voi myös nauttia muustakin kuin kaupallisesta kulttuurista ja kulttuurisesta kaupallisuudesta. ostoksilla - Hvitträsk - Verkkonummi.fi

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0646 sekunnissa.