Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Perinteet Pokrovan herkkujen tilausaika on tällä viikolla

Pokrovan herkkujen tilausaika on tällä viikolla

Sähköposti Tulosta

Pokrovan avoimet ovet - Verkkonummi.fi

Pokrovan luostari avaa taas ovensa ystäville ja kyläläisille 18.8.2013. Luostarin puutarha ei ole Pokrovan ainoa näkemisen arvoinen paikka: upeasti maalattu kirkko ja muut rakennukset tarjoavat sellaisen esteettisen elämyksen, jota ei Suomesta monesta paikasta löydy.

Kaikki kauneus on syntynyt paitsi taitavien ja taiteellisten munkkiveljien työn tuloksena, myös talkoolaisten tuen voimin. Pokrovan tuloista suuri osa tulee veljien ja talkoolaisten yhdessä tekemien herkkujen myynnistä. Joitakin tuotteita, kuten borssikeittoa, Pokrovasta saa ostaa säännöllisin väliajoin, mutta suuri osa tuotteista on sesonkiin liittyvää: pääsiäisenä myydään perinteisiä pääsiäisherkkuja ja elokuussa avointen ovien päivänä kesän satoa herkullisesti jalostettuna.

Osa myytävistä tuotteista löytyy myyntipöydiltä Pokrovan puutarhasta, mutta osa pitää tilata etukäteen. Tilaukset on tehtävä 11.8. mennessä, joten Pokrovaan kannattaa olla yhteydessä pikaisesti. Tilaukset lähetetään osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen ja tilauksiin on saatava vahvistus, jotta ne ovat voimassa.

Pokrovassa voi vierailupäivänä myös nauttia herkullisen lounaan, kuunnella konsertteja ja sivistää itseään mielenkiintoisilla luennoilla.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0658 sekunnissa.