Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Perinteet Pelipäivä on hauska keksintö

Pelipäivä on hauska keksintö

Sähköposti Tulosta

Pelaamaan - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Perjantaina on ihan kaikkien etsittävä joku lapsi, mieluiten jostakin läheltä, ja pelattava hänen kanssaan jotakin mukavaa peliä. Paitsi niiden, jotka sattuvat olemaan lapsia: heidän on etsittävä peliseurakseen joku aikuinen.

No ei vaankaan, ei ole ihan pakko. Mutta Kansallinen pelipäivä on silti ihan hyvä syy pelata pelejä. Ja jos kotoa ei satu löytymään sopivia, pelejä voi mennä pelaamaan myös kirjastoon, jossa voi koko illan tutustua uusiin ja vanhoihin peleihin. Peliseuraakin varmasti löytyy niille, joilla ei ole sitä omasta takaa.

Peli-ilta Kirkkonummen pääkirjastossa

Perjantaina 9.11.2012 klo 14-20 Kirkkonummen pääkirjastossa vietetään koko perheen peli-iltaa. Pelattavina on niin lautapelejä, nettipelejä, iPad-pelejä kuin Xbox 360 Kinect -konsolipelejäkin.

Peli-ilta on osa Kansallista pelipäivä –tapahtumaa, jonka tarkoituksena on kannustaa viettämään aikaa yhdessä pelaten ja pelaamisesta keskustellen. Pelipäivänä ja koko sitä edeltävän viikon ajan järjestetään pelitapahtumia kaikkialla Suomessa. Tavoitteena on saada lapset, nuoret, vanhemmat ja isovanhemmat pelaamaan pelejä yhdessä, jotta pelaamiseen kohdistuvat ennakkoluulot muuttuisivat omiksi kokemuksiksi. Peleinä ovat sekä aikuisten suosimat klassikot että lasten löytämät uutuudet.

Kirkkonummen kirjastossa pelattavia lautapelejä ovat Afrikan tähti, Kimble, Numerokubbi, shakki, domino, Veikkola-peli, Kirkkonummi-peli, Boule ja Novem.

Xbox 360 –konsolipelejä löytyy kirjaston valikoimista 30 erilaista, jotka ovat kaikki lainattavissa. Lisäksi lainattavia konsolipelejä on myös Playstation 2, Playstation 3 ja Nintendo Wii-konsoleille yhteensä 100 erilaista.Andrew Ruess

Kuva: Andrew Ruess

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 08.11.2012 17:28 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.066 sekunnissa.