Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Perinteet Kaikki tontut, enkelit ja torvensoittajat, ilmoittautukaa

Kaikki tontut, enkelit ja torvensoittajat, ilmoittautukaa

Sähköposti Tulosta

Tomte - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Joulukuussa kaikki Kirkkonummen kirkot ja salit kaikuvat lauluista, torit ja turut täyttyvät myyjäisistä, näyttämöt joulunäytelmistä ja tuvat erilaisista puurojuhlista ja glögistä ja piparin tuoksusta. Aktiiviset kuntalaiset järjestävät huikeita tapahtumia ja moni myös toivoo saavansa yleisöä paikalle. Luckan ojentaa auttavan kätensä kaikille jouluisten tapahtumien järjestäjille tarjoamalla heille paikan, jossa kertoa tapahtumasta.

Viime vuonna aktiiviset kuntalaiset, kunta ja Luckan järjestivät tapahtumista koostuvan joulukalenterin Kirkkonummelle: joka päivä avautui uusi tapahtumaluukku jossakin päin Kirkkonummea.

Tänä vuonna on päätetty lähteä liikkeelle hieman keveämmin. Luckan kerää tietoja joulukuun tapahtumista ja julkaisee ne erillisessä joulukalenterissa. Kun kalenteri saadaan valmiiksi, se löytyy sähköisenä osoitteella www.kirkkonummenjoulukalenteri.fi, myös paperiversio on tulossa.

Kaikki jotka haluavat osallistua, voivat lähettää tietonsa osoitteella kyrkslatt(a)luckan.fi tai puhelimitse numeroon 09 2963830. Tiedot voi myös tuoda Aseman ostarin Luckaniin (Asematie 3).

Evenemang i Kyrkslätts julkalender

I år kommer Luckan att sammanställa en julkalender där vi försöker samla in alla Kyrkslätts julevenemang under decembermånad. Kalendern kommer att finnas i elektronisk form på www.kyrkslattsjulkalender.fi och en pappersversion kommer också att tryckas upp.

Alla som vill medverka i kalendern kan skicka infon till kyrkslatt(a)luckan.fi eller lämna in materialet i Luckan i Aseman ostari. (Stationsväsdgen 3, 02400 Kyrkslätt, tel: 09 2963803)

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 02.11.2012 14:17 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.064 sekunnissa.