Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Perinteet

Perinteet

Hyvää joulua toivottaa Kirkkonummi

Hyvää joulua toivottaa Kirkkonummi

Vaikka olen itse ehdottomasti joulukortti-ihminen ja rakastan sekä niiden saamista että lähettämistä, minua ärsyttävät yritysten ja yhteisöjen persoonattomat joulukortit. Joku ne toki on lähettänyt ajatellen minua tai perhettäni, mutta silti niistä puuttuu jotakin oleellista. Siksi on oikein ja autuaallista, että kortteihin ja postimaksuihin varatut rahat annetaan kunnassa johonkin parempaan tarkoitukseen.

Lue lisää...
 

Lucian päivää juhlitaan Kirkkonummen kartanoissa

Lucian päivää juhlitaan Kirkkonummen kartanoissa

Kirkkonummen kartanoissa juhlitaan joulua ja Luciaa sekä Veikkolassa että Volsissa. Eerikinkartanon joulua vietetään 13.12 klo 10-15 ja Wohlsin kartanona Lucia-markkinoilla voi käydä klo 11-15. Keskustassa Ida Korpikangas kruunataan Luciaksi klo 17 ja hän laskeutuu neitoineen alas kirkon portaita klo 18, minkä jälkeen KNUF tarjoaa glögiä ja pipareita torilla, kirjaston edessä.

Lue lisää...

Joulun stressinpoistajat

Joulun stressinpoistajat

Joka vuosi on joku kummi, appiukko, opettaja, naapuri tai työtoveri, jolle ei keksi mitään annettavaa, mutta jota kuitenkin syystä tai toisesta haluaa ilahduttaa joululahjalla. Kauppakeskusten ruuhkat ja joutavat teollisuustuotteet eivät innosta, eikä suklaakaan sovi kaikkien vatsalle. Silloin on hyvä tietää, että Kirkkonummella voi hakea helpotusta stressiin ainakin kahdesta paikasta: Taideyhdistyksen joulumökistä tai Kirkkonummen Kipinän 12.12. avattavasta JouluBasaarista.

Viimeksi päivitetty ( 10.12.2014 16:45 )

Lue lisää...

Itsenäisyyspäivän kansalaisjuhla Kirkkonummella 6.12.2014

Itsenäisyyspäivän kansalaisjuhla Kirkkonummella 6.12.2014

Kirkkonummella vietetään jälleen itsenäisyyspäivää perinteiseen tapaan lauantaina 6.12. Kaikille avoimen kansalaisjuhlan ohjelma alkaa seppelten laskulla sankarihaudoille klo 11.30 ja juhlajumalanpalveluksella Kirkkonummen kirkossa klo 12.

Viimeksi päivitetty ( 05.12.2014 12:40 )

Lue lisää...

Viimeinen tilaisuus olla valitsemassa tämän vuoden Luciaa

Viimeinen tilaisuus olla valitsemassa tämän vuoden Luciaa

Kirkkonummella on juhlittu Luciaa jo 50 vuotta. Huomenna sulkeutuu 51. Lucia-äänestys. Ehkä pyöreiden vuosien kunniaksi Lucia-kandidaatit ovat tänä vuonna erityisen valoisia.

Neidot ovat kuvista päätellen kerrassaan sieviä. Lucia-vaalit vaikuttavat kauneuskilpailuilta, mutta ne eivät ole sitä. Lucia ei ole missi vaan valon ja ilon tuoja, jolla on paljon hyväntekeväisyysvelvollisuuksia tulevan kuukauden aikana. Luciaa todella odotetaan ja hänen tulostaan iloitaan monissa paikoissa.

Lue lisää...
Sivu 1 / 17

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0652 sekunnissa.