Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Palvelut Asuntomurrot synkän syksyn riesana läntisellä Uudellamaalla

Asuntomurrot synkän syksyn riesana läntisellä Uudellamaalla

Sähköposti Tulosta

Ei paniikkia - Verkkonummi.fi

Poliisi pyytää asukkaita pitämään silmänsä auki ja reagoimaan epäilyttävään liikehdintään naapurin pihalla. Joulu ja lomakausi eivät varmaankaan vähennä murtomiesten aktiivisuutta alueella.

Poliisin tiedote

Mitään syytä paniikkiin ei ole, mutta kaipaamme kotikutoisten Sherlockien vihjeitä ja havaintoja aikaan ja paikkaan sopimattomasta liikehdinnästä asuntomurtoja tutkiville konstaapeleille.

Sitä on nimittäin ollut liikkeellä. Murtoja. Rosvoja on saatu kiinni. Tunnustaneitakin rikoksentekijöitä on ja rikoksia on saatu sarjoitettuja. Merkille pantavaa on ollut se, että rikokset on tehty laajalla alueella Espoossa ja muualla läntisellä Uudellamaalla. Mitään erityisiä keskittymiä ei ole.

Tyypillisiä kohteita ovat kuitenkin hiljaiset rivi- ja omakotitaloalueet. Murtomiehet ovat iskeneet marraskuun lopusta lukien pääsääntöisesti työajan jälkeen alkuillasta ennen iltauutisia. Eivät keskellä yötä. Tyylilajiksi on valittu nopeasti tulos ja sitten ulos. Koruja, rahaa ja muuta taskussa kannettavaa. Ei mitään ulospäin näkyvää. Parhaimmillaan vietetään vain pari minuuttia sisällä asukkaiden poissa ollessa.

Vihjeitäkin on kansalaisilta saatu. Kiitos siitä. Kaipaamme niitä lisää. Älä näe mörköjä siellä missä niitä ei ole, mutta jos vaisto ja talonpoikaisjärki sanovat, että nuo ihmiset kyselevät kummia, eivät mitenkään kuulu tälle kadulle, eivät oikeasti voi olla kiinnostuneita meidän 10 vuotta vanhasta jouluvalaistusta Petteri Punakuonosta tai kyselevät tietä ei minnekään tai parkkeeraavat auton ja kuljeskelevat sinne tänne tai ovat myyvinään jotakin ja katselevat tarkkaillen sisälle asuntoosi, niin hälytyskellot saavat soida päässäsi.

Rekisterinumerot, auton merkki ja malli, kuvaus liikehdinnästä, mahdolliset valokuvat jne. voi lähettää osoitteeseen: vihjeet.espoo(at)poliisi.fi.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0656 sekunnissa.