Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Palvelut Lisää poliisitiedotteita: Manu pelasti Konstan

Lisää poliisitiedotteita: Manu pelasti Konstan

Sähköposti Tulosta

Pojat ja pelastusppartio - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Syyskuisena iltana tuli puhelu hätäkeskukseen hätääntyneiltä vanhemmilta, jotka olivat omatoimisesti illan aikana etsineet yhdeksän ikäistä Konstaa Kirkkonummen pihoilta ja puistoista tuloksetta. Epätoivo alkoi kasvaa ja kauhukuvat jyllätä mielessä. Alkoi olla kylmä. Apuun hälytettiin koirapartio keskiyön jo lähestyessä.

Etsintöjen aikana selvisi, että Konsta oli ollut yhdessä kahden muun pojan kanssa syvällä metsässä iltapäivällä. Yksi mukana olleista pojista, Hermanni, herätettiin. Hermanni osasi osoittaa tarkan paikan missä hän ja Konsta olivat eronneet toisistaan.

Pojat olivat iltapäivällä kulkeneet lähelle Jorvaksen käytöstä poistettua myllyä ja heidän tultuaan hiekkatielle oli jo väsynyt Konsta ilmoittanut menevänsä samaa metsäreittiä takasin. Konsta eksyi paluumatkalla ja jäi loppujen lopuksi neuvokkaasti paikoilleen avaralle kalliolle odottamaan apua.

Koirapartio lähti Hermannin osoittamasta paikasta metsään lämpötilan jo ollessa reilusti alle kymmenen astetta. Poliisikoira Manun otti vainun ja jo hetken perästä Konsta vastasi huutoon. Kylmettynyt mutta reipas poika kannettiin reppuselässä vanhempien luokse.

Kiitos Manun, Manun partion ja Hermannin löydettiin Konsta nopeasti ja hyväkuntoisena. Hän pääsi tarkastuksen jälkeen kotiin.

 

Ps. Toimitus lähettää terveisiä Konstalle, joka on selvästi erityisen viisas poika, ja kaikille vanhemmille, jotta he neuvoisivat lapsiaan toimimaan yhtä järkevästi, mikäli sattuvat eksymään metsään.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 02.10.2014 08:57 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0673 sekunnissa.