Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Palvelut Tanssit kirjastossa

Tanssit kirjastossa

Sähköposti Tulosta

Tanssit kirjastossa - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Jo on aikoihin eletty! Kirjastosta kaikuu vanha tanssimusiikki – sellainen, jota kuulee nykyisin vain mustavalkoisissa Suomi-filmeissä. Ja aivan totta, salissa tanssitaan. Yksikään kirjastonhoitaja ei tule sihisemään, että kirjastossa kuuluu olla hiljaa. Päinvastoin: ne, jotka kerkiävät, seisovat katselemassa tai tanssivat mukana. Sali on oikein sopiva iloisille aamupäivätansseille. "Me tehdään täällä ihan mitä meitä huvittaa", nauravat iloiset kirjastonhoitajat.

Kuvaus voisi olla suoraan Muumilaaksosta tai Melukylästä, mutta kyllä tämä kaikki tapahtui ihan oikeasti Kirkkonummen kirjastossa. Kirjastomme on nimittäin kirjojen lisäksi täynnä iloisia ideoita siitä, mitä kaikkea kylän yhteisessä olohuoneessa voi tehdä.

Vastailmestynyt syksyn ohjelmalehtinen kertoo, että kirjaston väkeä huvittaa tehdä kaikenlaisia asioita: Tanssimisen lisäksi kirjastossa ihastellaan taidetta, tutkitaan sieniä, pohditaan eri kitaroiden ominaisuuksia, pelataan pelikonsoleilla, surffataan netissä, tohtoroidaan tietokoneita, annetaan juridisia neuvoja ja harrastetaan käsitöitä. Masalassa lisäksi askarrellaan ja Veikkolassa silitellään koiraa.

Kirjastosta on edelleen mahdollista myös lainata kirjoja. Siellä myös luetaan yhdessä ja keskustellaan kirjailijavieraiden kanssa. Suomalaisesta köyhyydestä kirjoittaneen Mathias Rosenlundin (5.11.2104) lisäksi saamme tutustua palkittuun jännityskirjailija Antti Tuomaiseen (18.11.2014).

Ehkä kaikkein uteliaisuutta herättävin kirjailijavieras on kuitenkin runoilija Jenni Haukio (10.11.2014). Haukion miehelläkin on mielenkiintoinen ammatti, mutta lukevien kuntalaisten kannalta kiinnostavampaa on, että Haukio toimii Turun kansainvälisten kirjamessujen ohjelmapäällikkönä: hän on varmasti hyvin selvillä nykykirjallisuuden trendeistä ja mielenkiintoisista ilmiöstä.

Syysohjelmasta saa tarkempia tietoja kirjastosta ja kirjaston nettisivuilta.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0644 sekunnissa.