Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Palvelut Kirkkonummelaiset lukevat - todistusaineistoa kerätään

Kirkkonummelaiset lukevat - todistusaineistoa kerätään

Sähköposti Tulosta

Lukuinto - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Sängyssä, nojatuolissa, riippukeinussa tai ehkä puumajassa? Sisällä lampun valossa vai ulkona auringossa? Missä sinä luet mieluiten?

Kirkkonummen kirjasto kerää valokuvia lukevista kuntalaisista vauvoista vaareihin. Kuvat tulevat kirjaston lastenosaston näyttelyyn, joka järjestetään osana syyskuussa alkavaa iltasatukampanjaa. Kampanja on suunnattu lapsille ja heidän vanhemmilleen, ja sen tarkoitus on innostaa yhteisiin lukuhetkiin. Iltasatukampanja on osa kirjaston Lukuinto-hanketta.

Uudenmaan aluehallintovirasto myönsi kirjastolle keväällä hankeavustuksen kirkkonummelaisten lasten ja nuorten lukuharrastuksen vahvistamiseksi. Hanke toteutetaan syksyn 2014 ja kevään 2015 aikana. Luvassa on iltasatukampanjan lisäksi muun muassa lukupiirejä, runopajoja, podcastien tekemistä ja kirjatrailereita.

Jaa lukuhetkesi kanssamme! Valokuvat voi jättää pääkirjastoon tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Kuvat jätetään nimettöminä ja niitä ei palauteta.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0657 sekunnissa.