Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Palvelut Piispalle asiaa?

Piispalle asiaa?

Sähköposti Tulosta

Piispa Tapio Luoma - Verkkonummi.fi

Nyt on hyvä tilaisuus bongata piispa: Espoon hiippakunnan piispa Tapio Luoma tekee Kirkkonummen seurakunnassa piispantarkastuksen – eikä ihan minkä tahansa tarkastuksen, vaan oikein kunnollisen syväanalyysin. Piispa Tapio Luoma aikoo viettää ensi viikolla aikaa luonamme peräti neljänä päivänä. Hän aikoo kirkon päättäjien ja työntekijöiden lisäksi tavata myös seurakuntalaisia, joten jos sinulla on jotakin kerrottavaa tai kysyttävää, nyt on oivallinen tilaisuus kuunnella ja saada äänensä kuuluviin.

Piispa aloittaa tapaamiset tärkeimmästä, eli seurakuntalaisista. Maanantaina hän tapaa ensin seurakunnan edustajia ja illalla klo 18 – 20 seurakuntalaisia. Keskiviikkona vuorossa ovat työntekijät ja luottamushenkilöt. Torstaina piispa tekee vierailuja: hän vierailee Veikkolan koululla, tapaa kunnan, yrittäjien ja median edustajia. Sunnuntaina 13.4. klo 10 on Kirkkonummen kirkossa piispanmessu, jonka jälkeen järjestetään vielä kirkkokahvit.

Piispa Tapio Luoma vihittiin virkaan kaksi vuotta sitten. Hän on väitellyt teologian tohtoriksi tutkittuaan teologian ja luonnontieteen suhdetta. Oppinut piispamme on suorittanut myös laulututkinnon.

Niitä, jotka eivät piispaa ennätä tapaamaan henkilökohtaisesti, voi lohduttaa sillä tiedolla, että piispan aivoituksista pääsee perille muutenkin. Ylen kuuluttajanakin joskus toiminut piispamme on avoin uusille medioille: hän twiittaa ja pitää videoblogia.

Kuva: Kirkkonummen suomalainen seurakunta

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.065 sekunnissa.