Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Palvelut Mitä tehdään kesällä?

Mitä tehdään kesällä?

Sähköposti Tulosta

Löhöilyä - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Kauhea, pitkä, kurja kesäloma ilman mitään tekemistä on pian taas edessä. Lapset laiskistuvat, tuijottavat tietokoneita ja vetelehtivät päämäärättömästi. Riitelevät, kun ei ole muutakaan tekemistä, tai eksyvät pahoille teille. Se on niin epäreilua, etenkin kun aikuisten täytyy raataa töissä. Siksi on hyvä, että kunta ja useat seurat järjestävät kesällä tekemistä muuten helposti hunningolle joutuvalle jälkikasvulle. Vanhempien kannattaa kuitenkin olla nopeita, sillä kesäleirien ja kurssien paikat täyttyvät nopeasti.

Kesätekemiseen pääsee tutustumaan juuri ilmestyneen lasten ja nuorten kesätoiminnan esitteen avulla. Tarjolla on monenlaista tekemistä teatterista jalkapaloon ja uimakouluista kielikylpemiseen. Suuri osa leireistä on päiväleirejä, mutta osalla viihdytään öiseenkin aikaan.

Hip-hop -leirillä harrastetaan graffitinmaalausta, hip-hop -tanssia ja parkouria, teatterileirillä tehdään näytelmä, kuvataideleirillä lähdetään aikamatkalle, jalkapalloa voi pelata melkein koko kesän. Pojat saavat nauttia parkourista sydämensä kyllyydestä ja sirkusleirillä voi olla ihan pelle. Purjehduskurssilla opetellaan meren alkeita ja salibandyäkin pääsee treenaamaan. Leirien ohjelma on painottuu liikuntaan, mutta kyllä Kirkkonummen kesästä muutakin löytyy.

Kommentit (3)Add Comment
...
Kirjoittanut mercifulbanana, 16.05.2014
syö jäätelö
...
Kirjoittanut wombo thoe, 16.05.2014
syö kaks jätskii
...
Kirjoittanut Tätsy, 16.05.2014
Ai pojat saa nauttia Parkourista? Oon yl 50- v täti ja nautin Parkourista, salaa tosin.

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0645 sekunnissa.