Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Luonto ja ympäristö Samat kasvit, eri nimet

Samat kasvit, eri nimet

Sähköposti Tulosta

Hiirulainen - Verkkonummi.fi

Elokuu muistuttaa toukokuuta ja joulukuuta: silloin tapahtuu kaikkea kivaa ja mielenkiintoista. Yksi hauskimmista elokuisista ideoista on mielestäni kansainvälinen koko perheen luontoilta. Ragvaldsissa tutustutaan tuttuihin kasveihin vierailla nimillä ja pohditaan, millaisia uskomuksia, tarinoita ja käyttötarkoituksia eri kulttuureissa liittyy eri kasveihin.

Monikielinen tapahtuma kutsuu 19.8. klo 18 – 20 mukaan etenkin lapsia: Yrttien ja pihapiirin kasvien lisäksi tutustutaan perinneleikkeihin KirkU:n ohjaajien vetämänä ja piirretään yhdessä taideopiskelijoiden kanssa.

Ragvaldsin luontoillat ovat aina mielenkiintoisia, sillä kulttuuritoimenjohtaja Maaret Elorannalla on loputtomasti tietoa kasveista ja niiden vanhoista käyttötavoista. Kasvitietous sekä maustamisen että kansanlääkinnän osalta vaihtelee kuitenkin kovasti kulttuureittain. Jos mukaan saapuu edes pieni osa Kirkkonummen kymmenien eri kulttuurien edustajista, tarjolla on varmasti paljon mielenkiintoisia uusia näkökulmia kotoisiin kasveihimme.

International nature evening for families

Together with the children we play and paint and get to know the herbs of the garden and the trees and the plants of the yard. We discuss how plants are used in different cultures and how to best get to know the nature in Kirkkonummi.

Ragvalds, Överbyntie 140
19.8. klo 18 – 20

 

Kuva: Maaret Eloranta

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 15.08.2014 18:11 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0674 sekunnissa.