Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Luonto ja ympäristö Myrsky aiheuttaa ongelmia koko kunnassa

Myrsky aiheuttaa ongelmia koko kunnassa

Sähköposti Tulosta

kaatunut puu - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Talvimyrsky sulan maan aikana tarkoittaa tuhoja. Luulisi, että edellistalven myrskyt olisivat kaataneet jo kaikki kaatumista vailla olevat puut Kirkkonummelta, mutta aamuöinen myrsky on taas kaatanut puita koko kunnan alueelta. Yli 3000 asuntoa on vailla sähköä.

Fortumista kerrotaan, että Etelä-Suomessa on yhteensä 36 000 asiakasta ilman sähköä. Viat ovat tiedossa, mutta tällä hetkellä ongelmana on, että ensin on raivattava kaatuneiden puiden tukkimat tiet, ennen kuin vikoja päästään korjaamaan.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta tiedotetaan, että tehtäviä on aamuyönaikana ollut 200. Vakituisen palokunnan lisäksi myös vapaapalokunnat ovat osallistuneet tehtäviin. Kuntalaisia pyydetään edelleen ilmoittamaan mahdolliset myrskyvahingot hätäkeskukseen numeroon 112. Hätäkeskus arvioi tehtävien kiireellisyyden ja välittää niitä pelastuslaitokselle. Pelastuslaitoksella jaetaan tehtävät kiireellisyyden perusteella tehtäviin määrätyille yksiköille. Pelastuslaitokselta huomautetaan, että kovaa tuulta on syytä varoa aamunkin aikana.

VR tiedottaa, että puita on kaatunut useille rataosuuksille. Helsinki-Turku rantaradalla väli Karjaa-Salo junat korvataan linja-autoilla.

Kommentit (1)Add Comment
...
Kirjoittanut Janne, 13.12.2013
Taaskaan Fortumin vikakartta ei toimi, olisi kiva seurata tarkemmin kunnan tilannetta. Meillä Ravalsissa oli kaksi muutaman minuutin sähkökatkosta: ensimmäinen loppu klo 2.30 ja toinen 7.00. Muutaman kerran kyllä valot välähti kunnolla ja löi katuvalot pimeäksi.

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0651 sekunnissa.