Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Luonto ja ympäristö Kierrätysjuttu uimapaikoista

Kierrätysjuttu uimapaikoista

Sähköposti Tulosta

Uimaranta - Porkkala - Verkkonummi.fi

On kuuma. Kaikilla muillakin on kuuma, eikä kukaan tunnu tekevän mitään, mikä on sangen kiusallista toimittajien kanalta. Niinpä olen päättänyt, että pidän heinäkuussa viikonloppuisin vapaapäiviä, koska mitään ei tapahdu kuitenkaan. Koska kierrättäminen on aina kannatettavaa ja koska toimituksessa on liian kuuma, jotta jaksaisi ajatella, laitan tänään lehteen vanhaa mutta ei onneksi vanhentunutta tietoa Kirkkonummen uimapaikoista.

Päätoimittaja kiersi Verkkonummen ensimmäisenä toimintakesänä harrastelijasukeltajan kanssa kaikki Kirkkonummen uimarannat. Pintaa syvemmältä -sarja kertoi, millaista uimarannoilla oli vuonna 2010. Silloinkin heinäkuu oli kuuma.

Sitten Espoon ympäristöpalveluiden edellisen tarkastuskäynnin kesätuulet ovat hävittäneet kaikki sinilevälautat, joten uimarannat ovat ilahduttavan uimakelpoisia.

Jos haluat tietää, miltä näytti ja tuntui vuonna 2010 Syväjärvellä, Porkkalanniemellä, Svartvikin ja Luoman uimarannoilla, Långvikissä, Evitskogissa, Lammaskalliolla ja Tampajalla, tutustu linkkeihin.

Kivenlahdessa on kuulemma myös hieno uimaranta, jonne pääsee bussillakin melko helposti, mutta tässä asiassa toimitus joutuu luottamaan tarkistamattomiin huhuihin. Sen sijaan Siuntion rannoista toimituksella on luotettavaa tietoa, sillä se oli mukana suositulla hiekkakuopalla ja ihastuttavalla Karskogin rannalla.

Päätoimittaja ja koekaniineina toimineet lapset eivät viihtyneet kaikilla rannoilla. Toimitukseen tulikin viestejä ihmisiltä, jotka olivat eri mieltä siitä, mitkä rannat ovat parhaita. Rantoja kannattaa käydä katomassa itse.

Kommentit (1)Add Comment
...
Kirjoittanut .., 10.07.2013
ongenkoukut voi kierrättää vaikka Martta kerholle

niitä ei tarvitse tulla upottamaan uimarannoille

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 08.07.2013 12:06 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0671 sekunnissa.