Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Liikenne Poliisi kaipaa tietoja pienestä sinisestä autosta

Poliisi kaipaa tietoja pienestä sinisestä autosta

Sähköposti Tulosta

Risteys - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Perjantaina 29.8.2014 klo 14.15 Överbyntietä Överbyn suuntaan ajanutta mopoilijaa vastaan tuli pieni sininen auto, joka kääntyi yllättäen mopoilijan eteen vasemmalle Rajakummuntielle sillä seurauksella, että mopoilija joutui tekemään lukkojarrutuksen. Jarrutuksen seurauksena mopoilija lensi ohjaustangon yli katuun loukaten itsensä siten, että hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Lisäksi mopo vaurioitui pahoin ja kuljettajan kypärä halkesi. Sinisen auton kuljettaja oli jatkanut pysähtymättä matkaa.

Sinisen auton kuljettajaa tai jotakin muuta asiasta tietävää pyydetään ottamaan yhteyttä Kirkkonummen poliisiin numeroon 0295438050.

Mikä ihmisiä oikein vaivaa?

Voi olla, ettei pienen sinisen auton kuljettaja huomannut eikä ymmärtänyt, mitä teki. Viimeaikaisista uutisista päätellen piittaamattomuus on kuitenkin lisääntynyt huolestuttavaa vauhtia. On aivan mahdollista, ettei kuljettaja vain välittänyt loukkaantuneesta nuoresta. Ainakaan se autoilija ei välittänyt, joka lauantaina Munkinkujalla ajoi edessä kulkeneen mopon päälle ja jatkoi vain matkaansa. Kaksi nuorta loukkaantui.

Viime kesänä Volsintiellä liikkui sininen pakettiauto, joka jahtasi pyöräilijöitä ja mopoilijoita tahallaan ja kaatoi heitä ojaan.

Mikä ihme aikuisia ihmisiä vaivaa? Miksi yhteiskuntamme moraali on rappeutumassa niin hurjaa vauhtia? Pitikö meitä ennen kurissa vain Jumalan pelko: vaikkei poliisi nähnytkään, Jumala näki ja rankaisi, jollei pysähtynyt auttamaan ja vastaamaan teoistaan. Emmekö me kykene vastuunkantoon ja lähimmäisestä huolehtimiseen ilman pelotteita ja pakotteita?

Häpeän olla aikuinen. Häpeän kuulua samaan joukkoon kuin ne kolme kirkkonummelaista autoilijaa. Toivon, että kaikki mopoilijoiden vanhemmat kertovat lapsilleen, että liikennesääntöjen lisäksi on otettava huomioon se, etteivät aikuiset autoilijat noudata sääntöjä eivätkä pysähdy auttamaan, jos jotakin sattuu. Kaikkiin autoihin on syytä suhtautua varauksella.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 01.09.2014 08:59 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.066 sekunnissa.