Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Liikenne Odotustila ja lippuautomaatti

Odotustila ja lippuautomaatti

Sähköposti Tulosta

Kirkkonummen asema - Verkkonummi.fi

VR tiedotti 16.6. lakkauttavansa lipunmyynnin 11 asemalta. Lipunmyynti lakkaa myös Kirkkonummella. Vastaisuudessa lippuja voi ostaa asemalle jäävän lippuautomaatin lisäksi R-kioskilta, netistä ja kännykällä. Aseman odotustila säilyy Kirkkonummella toistaiseksi.

VR:n viestintäpäällikkö Mika Heijari kertoo, että tarkka päivämäärä, jolloin lipunmyynti asemilla lopetetaan, ei vielä ole päätetty. Asiasta on tänään tiedotettu henkilökunnalle, jonka kanssa käydään nyt keskusteluja. Lipunmyynnin henkilökunnalle pyritään löytämään uusi työpaikka VR:n muista toimipisteistä. Lipunmyynti päättyy kuitenkin tämän vuoden puolella.

Kirkkonummen asema kuuluu niihin muutamiin asemarakennuksiin, jotka vielä ovat VR:n omistuksessa. Aseman tulevaa käyttöä ei Heijarin mukaan ole vielä pohdittu lainkaan.

Kommentit (3)Add Comment
...
Kirjoittanut Asiakasperhe, 16.06.2014
Ikävä juttu. Haluamme lämpimästi kiittää asemalla palvellutta rouvaa ihanasta asiakaspalvelusta jo vuosien ajan!
...
Kirjoittanut Kiitos, 16.06.2014
Kirkkonummen aseman lipunmyyjä - ainakin yksi heistä - on ollut ihana: ystävällinen, avulias, huuumorintajuinen ja jutteleva. Kiitos kaikesta ja hyvää jatkoa, minne menetkin!
...
Kirjoittanut Minna Hakapää, 01.07.2014
On todella harmillista. Menetämme lipunmyyntipalvelun lisäksi elävyyttä ja tosiaankin palvelualttiin ja viehättävän lipunmyyjän. Minkä instanssin kautta hän voisi saada kunniahuomionosoituksen palveluasenteesta? Ja tietysti kiitoksen meiltä kirkkonummelaisilta.

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0661 sekunnissa.