Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Liikenne Ketjukolari Kirkkonummella

Ketjukolari Kirkkonummella

Sähköposti Tulosta

Ketjukolari Kirkkonummella

Uusi Jorvaksen ja Kehä kolmosen risteys kello 15.50 maanantaina Kirkkonummella. Kolme henkilöautoa oli tulossa Kantatie 51:n suunnasta. Kaksi autoa oli aikeissa kääntyä vasemmalle Jorvaksen suuntaan ja odotteli vastaantulevaa liikennettä taukoavaksi sen verran, että kääntyminen onnistuisi. Yhtäkkiä kääntyvien takaa tullut auto ajoi toisena kääntymivuoroaan odottavan perään, joka paiskautui edellään olevaan. Peräänajanut auto syttyi palamaan. Kehä kolmosen liikenne kangerteli noin tunnin ajan onnettomuuden jälkeen.

Autoissa oli yhteensä neljä ihmistä, kolme kuljettajaa ja yksi matkustaja. Kaksi henkilö loukkaantui lievästi, mutta kaikki pääsivät autoista ulos omin avuin. Palokunta kävi paikalla, tarkasti henkilöiden vammat, antoi hieman ensihoitoa sekä sammutti palavan auton. Pelastuslaitokselta paikalla kävi kaksi pelastusautoa ja kaksi ambulanssia.

Perään ajanut Volvo V70 tuhoutui kokonaan, mutta kaksi muuta auto vaurioituivat lievemmin. Tosin myös kuvan keskimmäisenä kolarissa ollut tuliterä turbo-Saab taitaa pienen paperisodan jälkeen muuttua vakuutusyhtiön omaisuudeksi.

Verkkonummen saapuessa onnettomuuspaikalle puolitoistatuntia tapahtuman jälkeen, sieltä löytyi enää paikalla kuvan onnettomuudessa keskimmäisen ollut auto ja sen omistaja, joka odotteli poliisien sopimushinausliikkeen saapumista paikalle. Ripeää toimintaa.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 06.08.2012 18:09 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0685 sekunnissa.