Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Liikenne

Liikenne

Hyvä, paha HSL

Hyvä, paha HSL

Syksyn linjauudistus synnytti valtaisan palauteryöpyn HSL:n, kunnan ja lehtien sähköposteihin. Uudet bussireitit eivät palvelleet asiakkaita eikä niiden pitkään kestäneessä suunnittelussa oltu otettu huomioon olosuhteiden muuttamista. Surkuhupaisin esimerkki tästä oli koululaisia palvelemaan suunniteltu bussilinja, joka aamuisin ja iltapäivisin kiersi tyhjänä entisen aktiivi-instituutin kautta, josta koulu lakkautettiin jo vuosia sitten.

HSL reagoi palautteeseen kuitenkin mahdollisimman nopeasti. Linjoja muutettiin ja lisä muutoksia luvattiin tehdä myöhemmin, jos tarve vaatii. Palautetulva tyrehtyi ja nyt HSL saa jopa positiivista palautetta työmatkojen helpottumisesta. Jäljellä on enää yksi pieni ongelma: HSL ajaa kunnan konkurssiin, jos kunnan maksuosuuden perusteita ei saada muutettua.

Lue lisää...
 

Sota ei ala, vaikka siltä kuulostaakin

Sota ei ala, vaikka siltä kuulostaakin

Ensi viikon keskiviikkona ja torstaina taivaallamme lentävät sotakoneet. Kyse ei ole tavallista vakavammista ilmatilaloukkauksista, vaan Hawkit ja LearJetit lentävät taivaallamme lähinnä Helsingin ilmatorjuntarykmentin maalitauluina. Panssariprikaatin Helsingin ilmatorjuntarykmentin ilmatorjuntataisteluharjoitus järjestetään 3.-1.11.2014 Hämeenlinnan, Upinniemen, Santahaminan, Tuusulan ja Porvoon alueella.

Lue lisää...

Hirvittää

Hirvittää

Nyt on juuri se aika, jolloin hirvieläimet liikkuvat vilkkaimmin. Ne vaihtavat asuinpaikkaa kesälaitumilta talvilaitumille. Lisäksi emät ovat vieroittaneet poikasensa, jotka vasta opettelevat liikennesääntöjä: automme toimivat evoluution välineinä, sillä vain fiksuimmat ja oppimiskykyisimmät pääsevät lisääntymään tulevina vuosina. Hirvieläinten ylimääräistä säntäilyä aiheuttaa myös metsästys. Ole siis erityisen tarkkana, jos näet tien varrella kyltin, jossa kerrotaan ajon olevan käynnissä.

Viimeksi päivitetty ( 30.10.2014 12:49 )

Lue lisää...

Paljon sanottavaa Veikkolan busseista

Paljon sanottavaa Veikkolan busseista

Veikkolan kyläyhdistys järjesti Veikkolan koululla joukkoliikenneillan, jonne oli kutsuttu kunnan liikennesuunnittelija, HSL:n linjastosuunnittelijoita ja Pohjolan Liikenteen edustajia vastaamaan kyläläisten kysymyksiin. Sekä kysyjät että vastaajat vaikuttivat vähitellen turhautuvan illan aikana. On kuitenkin mahdollista, että kyläläisten toiveita kuullaan: jossain vaiheessa iltaa HSL:n aikataulusuunnittelija Matti-Pekka Laaksonen haki muistiinpanovälineet ja ryhtyi kirjaamaan ylös veikkolalaisten palautetta.

Lue lisää...

Poliisi epäilee laajaa vilkkujen valmistusvikaa useissa automerkeissä

Poliisi epäilee laajaa vilkkujen valmistusvikaa useissa automerkeissä

Viime aikoina viranomaistiedotteet ovat muuttuneet entistä mielenkiintoisemmiksi ja jopa hilpeiksi. Ohessa on poliisin tämänpäiväinen tiedote (toimittamaton versio) erittäin vakavasta asiasta ja toinen muutaman päivän takaa.

Viimeksi päivitetty ( 30.09.2014 13:27 )

Lue lisää...
Sivu 1 / 17

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0654 sekunnissa.