Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Kylät Kirkkonummen kunta myy ja vuokraa

Kirkkonummen kunta myy ja vuokraa

Sähköposti Tulosta

Evitskogin koulu - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Kirkkonummi. Kirkkonummen kunta haluaa myydä Evitskogin vanhan koulukiinteistön tarjousten perusteella ja vuokrata uuden kunnantalon ravintolatilat hakemusten perusteella. Vanha koulu on todella kaunis ja vielä suhteellisen hyvässä kunnossakin. Ravintolalla puolestaan on valmis asiakaskunta kunnan työntekijöissä ja kunnantalossa asioivissa ihmisissä.

Evitskogin vanhan koulu on myytävänä. Kiinteistö, jolla on Vuonna 1926 valmistunut noin 600-neliöinen hirsirakennus, erillinen vuonna 1924 valmistuneet varastorakennus ja pihasauna sekä vuonna 1948 valmistunut kahden asunnon ja 183 neliön asuinrakennus myydään tarjousten perusteella.

Koulurakennus on peruskorjattu vuonna 1999 ja siitä on tehty sangen perusteellinen kuntoarvio vuonna 2010. Kunnan sivuilla on nähtävillä kuntoarvon lisäksi koulun pohjapiirros, tonttiesite sekä valokuvia rakennuksista.

Samalta sivulta löytyy myös tarjouslomake, joka on printattuna ja täytettynä toimitettava kuntaan viimeistään perjantaina 29.7.2011, mikäli mielii osallistua tarjouskilpailuun.

Kirkkonummen kunta tarjoaa vuokralle uuden kunnantalon ravintolatiloja. 7800 eurolla kuukaudessa saa paitsi ravintolatilat ja -laitteet, myös valmiin asiakaskunnan 117 tuolille, jotka myös sisältyvät pakettiin. Ravintola sopii sekä ruokaravintolaksi että kahvilaravintolaksi. Ravintola voi olla auki myös iltaisin ja viikonloppuisin, vaikka kunnantalo onkin suljettu.

Halukkailla ravintoloitsijoilla on jo hieman kiire, sillä hakemukset tulee toimittaa kuntaan 15.6. mennessä. Me asiakkaat - ravintola on tarkoitettu myös kuntalaisille - saamme odotella uuden ravintolan aukeamista vuoden loppuun, jolloin kunnantalo valmistuu ja otetaan käyttöön.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 12.06.2011 10:32 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0662 sekunnissa.