Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Kylät Masalan vanha asema paloi uudestaan

Masalan vanha asema paloi uudestaan

Sähköposti Tulosta

Masalan palanut asema - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Masala. Jo kertaalleen palanut Masalan vanha asema on palanut uudestaan. Pelastuslaitos sai hälytyksen savusta ja rakennuksesta näkyvistä liekeistä 20.3.2011 klo 19.48. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Työkeskuksen toimipisteenä ja kirpputorina toiminut rakennus paloi kertaalleen jo 14.1.2011, jolloin sähkövika sytytti rakennuksen. Asema paloi käyttökelvottomaksi, mutta sen toinen siipi jäi vielä pystyyn. Poliisin mukaan lapset ovat käyttäneet rakennusta leikkipaikkanaan.

Nyt talo on kuitenkin palanut lopullisesti. Paikalla oli 8 pelastuslaitoksen yksikköä ja yksi sopimuspalokunnan yksikkö, jotka sammuttivat liekkipalon ja suojasivat sähköradan johdot. Jälkisammutustyöt jatkuivat aamuyöhön.

Asemasta jäljelle jäänyttä hiiltynyttä lautakasaa katsellessa tulee ajatelleeksi, että sen olisi voinut antaa palaa kokonaan. Palomestarin mukaan palo on kuitenkin aina sammutettava, jotta voitaisiin olla varmoja siitä, ettei henkilövahinkoja ole sattunut. Kokonaan palaneesta rakennuksesta on palanut asema - Masala - Verkkonummi.fi

yleensä myös mahdotonta selvittää palon syttymissyytä. Sammutustoimilla yleensä myös suojataan ympäristöä, tässä tapauksessa junarataa ja siinä kulkevia junia.

Palon jälkien raivaaminen kuuluu kiinteistön omistajalle, eli tässä tapauksessa Kirkkonummen kunnalle. Masalalaisten lasten vanhemmat varmasti toivovat, että raivaaminen tehdään mahdollisimman pian ja että rauniot suljetaan aidalla ennen sitä: leikkipaikka on edelleen houkutteleva, mutta ei varmasti maailman turvallisin.

Kommentit (0)Add Comment

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 21.03.2011 13:07 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0659 sekunnissa.