Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Kuntavaalit 2012 Europarlamentaarikkojen invaasio

Europarlamentaarikkojen invaasio

Sähköposti Tulosta

Tarja Cronberg - Verkkonummi.fi

Vaalien aikaan Kirkkonummella voi kuulla mielenkiintoisia keskusteluja ja tavata mielenkiintoisia ihmisiä. Niin kuin esimerkiksi europarlamentaarikkoja, joita voi käydä ihmettelemässä ja kuuntelemassa lauantaina 6.10.

Vihreiden vaaliteltalla Art Cafe Babylonin edessä Kauppakeskus Kirsikassa vierailee Tarja Cronberg. Häntä voi käydä jututtamassa klo 12.45 – 13.45. Tarkoitus on keskustella politiikanteosta kuntalaisten ja kuntavaaliehdokkaiden kanssa ja voi Eurooppaan lähettää terveisiäkin, jos mieli tekee.

Veikkolassa tilaisuuden pääpaino ei ole kuntavaaleissa eikä liioin parlamentaarikossa vaan Eerikinkartanon tulevaisuudessa. Mitro Repo osallistuu keskusteluun ja kertoo, millaisia mahdollisuuksia EU:lla on tukea Eerikinkartanon käyttöä Pohjois-kirkkonummen kulttuurikeskuksena. EU nimittäin käyttää maaseudun elvyttämiseen ja paikalliskulttuuriin rahaa myös Suomessa. Eerikinkartanon tilaisuus on kutsutilaisuus ja tarkoitettu Eerikinkartanon tulevaisuudesta kiinnostuneille ihmisille.

Kommentit (1)Add Comment
...
Kirjoittanut ex-duunari, 05.10.2012
Mitro Repo on mielenkiintoinen henkilö. Entisessä työpaikassani, jossa hän kävi viimevuoden kesällä tutustumiskierroksella toimitusjohtajan kanssa, mies esiintyi todella kohtuuttomasti. Hän puhui ja puhutteli työntekijöitä poikkeuksellisen töykeästi ja tylysti, vieläpä ko. toimarin läsnäollessa. Asiattomat heitot työntekijöille kuten "Hei sinä siellä, hymyile vähän", ja kysymys toimarille "Tässäkös ne sinun orjasi sitten ovat?", olivat todella outoja MEP:in suusta kuultuna.

Kirjoitin yllämainitusta oudosta esiintymisestä myös kommentin Revon nettisivujen kommenttiosioon, mutta yllättäen sitä ei koskaan julkaistu...
--
Ylläpito on poistanut osa kommenttia, joka väitti Revon syyllistyneen rikokseen, josta ei ole koskaan nostettu syytettä eikä suoritettu esitutkintaa.

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
 

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.065 sekunnissa.