Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Kuntavaalit 2012

Kuntavaalit 2012

Kunnallisvaalien 2012 tulos Kirkkonummella

Kunnallisvaalien 2012 tulos Kirkkonummella

Kunnallisvaaleissa 2012 äänet jakautuivat Kirkkonummella puolueiden välillä seuraavasti:

Viimeksi päivitetty ( 29.10.2012 15:38 )

Lue lisää...
 

Vasemmisto lähetti kirjeen Veikkolalle

Vasemmisto lähetti kirjeen Veikkolalle

Vasemmiston ainoa veikkolalainen kunnallisvaaliehdokas ei pääse tulemaan Veikkolan vaalipaneeliin. Veikolan kyläyhdistys ei hyväksynyt sijaisen käyttämistä, joten Vasemmisto jäi kokonaan vaille edustajaa pohjoiskirkkonummelaisten vaalikeskustelusta.

Viimeksi päivitetty ( 12.10.2012 17:33 )

Lue lisää...

Avoin kirje Veikkolan kyläyhdistykselle

Avoin kirje Veikkolan kyläyhdistykselle

Veikkolan kyläyhdistys järjestää vaalipaneelin 17.10.2012. Valitettavasti joukosta puuttuu yksi puolue Kirkkonummen Vasemmisto. Ryhmämme sai kyläyhdistykseltä pyynnön osallistua tilaisuuteen mutta valitettavasti meidän Veikkolalaiselle ehdokkaalle tuli este osallistua tilaisuuteen.

Koska meillä ei ole muita ehdokkaita Veikkolasta esitimme mahdollisuutta asettaa vaalipaneeliin toinen ryhmämme ehdokas. Tämä ei kuitenkaan käynyt Veikkolan kyläyhdistykselle. Asia oli kuulema yksiselitteinen jos pohjois-kirkkonummelaista ei löydy kunnan muun asuinalueen ehdokas ei ole tervetullut.Yhdistyksen hallituksen jäsenen Marjokaisa Piirosen sähköpostiviestin mukaan puheenjohtaja Raija Karila oli myös vahvistanut tämän tulkinnan.

Viimeksi päivitetty ( 12.10.2012 17:24 )

Lue lisää...

Vaalikeskustelut jatkuvat

Vaalikeskustelut jatkuvat

Lähidemokratia kiinnostaa kirkkonummelaisia, jos jotain voi päätellä kyläyhdistysten innosta järjestää vaalipaneeleita. Se, onko oman kylän edustajia valtuustossa vai ei, näkyy selvästi kunnanvaltuuston työskentelyssä. Toisten mielestä se on hyvä, toisten mielestä huono asia. Mutta äänestäjien luulisi olevan tyytyväisiä, jos oman kylän palveluista pidetään huolta ja kaavoituksessakin kuunnellaan asukkaita. Niinpä onkin paikallaan käydä kuuntelemassa, mitä oman kylän edustajilla on mielessä.

Viimeksi päivitetty ( 08.10.2012 12:38 )

Lue lisää...

Europarlamentaarikkojen invaasio

Europarlamentaarikkojen invaasio

Vaalien aikaan Kirkkonummella voi kuulla mielenkiintoisia keskusteluja ja tavata mielenkiintoisia ihmisiä. Niin kuin esimerkiksi europarlamentaarikkoja, joita voi käydä ihmettelemässä ja kuuntelemassa lauantaina 6.10.

Lue lisää...
Sivu 1 / 3

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0639 sekunnissa.