Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Koulu

Edison mullistaa koulun työtapoja

Edison mullistaa koulun työtapoja

Poliitikkomme ovat lukuisissa kokouksissa vaatineet, että Kirkkonummen koulut on siirryttävä kivikaudelta tietokoneaikaan. Joka kerta joku poliitikko sanoo, että voitaisiinko ensin hankkia lapsille kirjat. Sitten joku lisää, että jos nyt edes pidettäisiin ne opettajat luokissa. Tai rakennettaisiin tarpeeksi luokkia.

On kuitenkin mahdollista, että tehokas siirtyminen tietokoneaikaan vähentää kirjojen tarvetta oleellisesti ja helpottaa opettajien työtä niin, että lapsille riittä enemmän aikaa. Ja kun kunnassa opettamisen tukitoimet ovat kunnossa, päteviä opettajiakin on helpompi saada. Ja jos koulut seuraavat muuta yhteiskuntaa, tietotekniikan käyttö muuttaa luokkatilojenkin tarvetta. Pian nähdään, käykö näin, kun uusi Edison-oppimisalusta saadaan käyttöön Kirkkonummella.

Lue lisää...
 

Lukion yrittäjyyspäivä luo toivoa

Lukion yrittäjyyspäivä luo toivoa

Suomi tarvitsee lisää yrittäjiä. Tämä lause on viime aikoina kuultu usein ja siihen on vankat perusteet. Muualla Euroopassa on paljon pieni yrityksiä ja yrittäjyys on monelle nuorelle luonnollinen vaihtoehto. Suomessa yrittäjyyttä usein pelätään j yrittäjiä halveksitaan tai kadehditaan. Nuoret eivät juuri haaveile yrittäjyydestä. Jos tähän ei saada muutosta, edessämme on ankea tulevaisuus.

Viimeksi päivitetty ( 07.11.2014 19:39 )

Lue lisää...

Finnsbackan kiertolaiset jatkavat matkaa

Finnsbackan kiertolaiset jatkavat matkaa

Finnsbackan päiväkodin väki joutui kesäkuussa lähtemään evakkoon, kun päiväkodin tiloissa havaittiin terveydelle vaarallista mikrobikasvustoa ja työterveyslääkäri määräsi tilan käyttökieltoon. Päiväkoti siirtyi kesän ajaksi Kolsarin kesätauolla olevaan päiväkotiin. Elokuussa lapsille oli etsittävä uudet tilat ja päiväkodin ryhmät hajaantuivat eri puolille Kirkkonummea. Eskari muutti Wiikintiellä kunnan työsuhdeasuntoon, joka osoittautui huonoksi vaihtoehdoksi.

Viimeksi päivitetty ( 22.09.2014 08:26 )

Lue lisää...

Veikkolan koulun laajennustarve selvitetään

Veikkolan koulun laajennustarve selvitetään

Veikkolan koulussa on yläkoululaisten aineenopetustiloja 237 oppilaalle. Tällä hetkellä oppilaita on 313 ja seuraavina vuosina oppilasmäärä kasvaa yli 400 oppilaaseen. Veikkolassa on pulaa myös päiväkotipaikoista ja lisäksi Veikkolan koulun vieressä oleva vuonna 1973 valmistunut Veikkolan päiväkoti tarvitsee lähivuosina perusteellisen saneerauksen. Se on lisäksi niin pieni, että 54 lapsen esikoulu on sijoitettu Veikkolan kouluun.

Lue lisää...

Kunnanhallitus hyväksyi Masalan koulun tarveselvityksen

Kunnanhallitus hyväksyi Masalan koulun tarveselvityksen

On sisäilmaongelmia ja Sisäilmaongelmia. Kaikki ongelmat ovat ikäviä, mutta toiset ovat vielä ikävämpiä. Masalan koulun sisäilmaongelmat ovat olleet jo pitkään äärettömän ikäviä, mutta niiden korjaaminen on viivästynyt vuodesta toiseen, pääosin kunnallisen päätöksentekojärjestelmän rakenteellisen kankeuden vuoksi. Nyt on kuitenkin taas toivoa siitä, että Masalan koulun olosuhteet viimeinkin paranevat. Tosin vasta syksyllä 2016.

Viimeksi päivitetty ( 09.09.2014 09:13 )

Lue lisää...
Sivu 1 / 14

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0672 sekunnissa.