Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Etusivu Kirkkonummi Kaavoitus ja rakentaminen Tyhjyys täyttyy vähitellen

Tyhjyys täyttyy vähitellen

Sähköposti Tulosta

Entistä tyhjää tilaa - Kirkkonummi - Verkkonummi.fi

Rakennusyhtiö Skanska on tehnyt kiinteistörahasto ICECAPITALin kanssa sopimuksen uusien asuintelojen rakentamisesta Kirkkonummen keskustaan. Skanskan tontille kunnantaloa vastapäätä aletaan rakentaa uusia vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Samalla Ervastintien varteen tulee 300 neliötä uutta liiketilaa, joko yhden tai useamman yrityksen käyttöön.

Kahteen uuteen taloon tulee yhteensä 42 uutta asuntoa, jotka ovat kooltaan 28 – 66,5 m2. Asunnot ovat pieniä sijoitusyhtiön toivomuksesta: suurilla vuokra-asunnoilla on vähemmän kysyntää. Toinen rakennettavista taloista tulee Ervastintien varteen, toinen Kirkkonummentien puolelle. Tontille jää vielä tilaa myöhemmin rakennettaville omistusasunnoille, jotka luultavasti ovat suurempia kuin nyt rakennettavat vuokra-asunnot.

ICECAPITALin talojen rakentaminen aloitetaan heti, kun rakennuslupa on saatu, mahdollisesti jo maaliskuussa.

Rakentaminen tarkoittaa kahta asiaa: Ruma tyhjä tila täyttyy vähitellen ihmisistä ja liiketiloista ja Kirkkonummen keskusta muuttuu taas aavistuksen elävämmäksi. Toinen asia on, että keskustan liikenne ja pysäköinti on taas vuoden ajan melko sekavassa tilassa, mutta se on onneksi ohimenevää.

Kuva otettu 12.1.2012

Kommentit (1)Add Comment
...
Kirjoittanut kuntalainen_, 25.11.2014
Toivottavasti tähän uusiin rakennuksiin syttyvät nopeammin valot ikkunoihin, kun jo reilun vuoden valmiina olleisiin rakennuksiin. Tuntuu ihmeelliseltä että nyky-yhteiskunnalla, joka juuri hetki sitten vietti asunnottomien yötä, on vara pitää pimeitä ikkunoita ja aivan keskustan tuntumassa.

Kirjoita Kommentti
Kommentointi on lukittu.

busy
Viimeksi päivitetty ( 25.11.2014 15:22 )  

Tuoreimmat kommentit


 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0661 sekunnissa.