Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Tervetuloa, Vieras
Käyttäjätunnus: Salasana: Muista minut

Vastaa aiheeseen: Lumen auraus Jolkbyssä

Nimi
Aihe
Tekstinmuotoilu
B) :( :) :laugh: :cheer: ;) :P :angry: :unsure: :ohmy: :huh: :dry: :lol: :sick: :silly: :blink: :blush: :kiss: :woohoo: :side: :S :evil: :whistle: :pinch:
Viesti
Suurenna /  Pienennä
Liitetiedostot
Kirjoita koodi

Aiheen edelliset viestit: Lumen auraus Jolkbyssä

Edelliset viestit 6 viestit - (Viimeisin viesti ensin)
1 vuosi 8 kuukautta sitten #

Anonyymi

Nyt heti ensimmäisten lumien tullessa nähtiin, ettei auraajat ole oppineet mitään edellisistä vuosista. Onko kyseessä tarve koulutukselle, ammattitaidon puute vai välinpitämättömyys?
Heti auraus tehtiin siten, että tielle jätettiin kasoja, väyliä ei aurattu leveästi, auraa ei osata kääntää pihojen sisäänmenojen kohdalla. Hienot on pelit, nutta käyttää ei osata. Ennen Jolkbyssäkin oli urakoitsija, joka osasi työnsä, vaikkei niin hienoja työkaluja ollut, nutta sen sijaan ammattitaidossa löytyi!
Miksi (sivu)tiet aurataan niin huonosti, että ovat tosi kapeita ensimmäisen lumentulon jälkeen? Miksi niin huonosti, että seuraavana päivänä huonon aurauksen jälkeen joudutaan hiekoittamaan jäätynyt lumi, kun hyvin tehdyllä aurauksella olisi loppu sulanut pois... Tosin tuota hiekoitusta ei ainakaan vielä ole kukaan viitsinyt tehdä. Oiskohan järkevään ja taloudellisestikin järkevää tehdä työt yhdellä kertaa kunnolla?

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0636 sekunnissa.