Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Blogit Administrator Unta ja syysaurinkoa

Blogit

Tervetuloa pitämään blogia, jos olet kirkkonummelainen tai sinulla on jokin sidos Kirkkonummeen.
Jos haluat oman blogin, ota yhteyttä toimitukseen. Yhteystietoihin pääset linkistä sivun alalaidasta.

Unta ja syysaurinkoa

aiheena Terveys
  • Kirjasinkoko: Suuremmaksi Pienemmäksi
  • Lukukertoja: 2580
  • 0 kommentti
  • Seuraa kirjoitusta
  • Tulosta
  • PDF

Elokuu ja koulua on käyty kohta kaksi viikkoa!

Pikkuhiljaa, toisilla nopeammin ja toisilla hitaammin päivärytmi kääntyy kesästä syksyyn ja talveen. Osalla koululaisia aamuherääminen on vielä työlästä mutta useimmat ovat jo rytmin löytäneet.

Sateisena päivänä koulu alkoi, mutta nyt pihalle paistaa aurinko kivasti. Kello lähentelee neljää ja koulun piha on tyhjä, lukuun ottamatta satunnaisia kulkijoita. Näissä aurinkoisissa elokuun iltapäivähetkissä on jotakin nautinnollista, toisaalta on ikään kuin kesä ja toisaalta syksy jo varovasti kolkuttelee ovelle.

Äskeinen palaveri, "Unta palloon"-teemavuosiin liittyen, pyörii vielä aivoissa ja jälleen uusia ideoita putkahtelee mieleen ja toisaalta pitäisi saada hoidettua aiemmin sovittuja tehtäviä.

Niin, UNTA PALLOON! Mitähän yläkoululaiset vastaisivat kysymykseen: Miten koululaiset saisivat nukuttua riittävästi? Katsotaan, katsotaan...meinaan kysyä sitä heiltä aivan kohta. =)

Nukkuminen tai nukkumattomuus on jatkuvasti ajankohtainen, koska se määrittää jaksamistamme, muistamistamme, oppimistamme, keskittymistämme, kärsivällisyyttämme, sairastavuuttamme jne. Olen tosi innostunut viemään tätä nukkumisen ilosanomaa eteenpäin, jotta jokainen oppisi nauttimaan nukkumisesta ja sen tuomasta hyvästä voinnista ja vireydestä.

Olemme, Unta palloon – työryhmän kanssa, avanneet facebook sivut jonne keräämme infoa, kuvia ja ajankohtaista asiaa mikä liittyy nukkumiseen sekä ilta- ja aamurutiineihin. Toivomme, että aikuiset ja lapset kävisivät sivuilla lukemassa ja tarkistamassa mitä kunnassa tapahtuu ja miksi nukkuminen on tärkeää.

Tässä linkki:

https://www.facebook.com/pages/Unta-palloon/206759289487889?ref=stream

0
Merkit: koulu terveys uni

Kommentit

  • Ei vielä kommentteja. Ole ensimmäinen kommentoija

Kirjoita kommentti

Vieras tiistai, 23 heinäkuu 2019

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0379 sekunnissa.