Toukokuu on jo menossa...
Yritän pysyä perässä kun päivät vierii armottoman nopeasti ja kohta lauletaan suvivirttä!

Ollaan eletty tiivistä aikaa täällä koulussa ja kouluterveydenhuollossa. Ollaan fiilistelty euroviisuja ja juhlittu maailmanmestareita!

Nyt tämä kouluterkka metsästää viimeisiä 8. luokkalaisia terveystarkastukseen, jotka eivät ole aiempaan kutsuun vastanneet. Koteihin on lähetetty viestejä ja välillä paikattu polvia ja kyynärpäitä ja ompa jotakin ehtinyt jo mehiläinen tai ampiainenkin pistää.  Jokaisella jolla on EpiPen-kynä (adrenaliini lääke voimakkaaseen allergiaan), niin kuljettakaa hyvät ihmiset niitä mukana!

Tulevan lukuvuoden liikunta-teemavuoden toimintasuunnitelma alkaa olla kohta pulkassa ja starttaamme liikkeelle elokuussa. Kesällä kannattaa aloittaa liikunnan lisääminen ja saada se osaksi elämää ja arkipäivää ja nimenomaan arkiliikunta! Lenkkarit, uikkarit ja pyörät käyttöön, kaikki pallopelit, luontoretket ym. liikuntamuodot kannattaa aktivoida perheen yhteiseksi iloksi ja hyödyksi. Niin, ja jokaiselle oma vesipullo!

Oikein hyvää kesää  ja kesälomaa kaikille!  Tämä kouluterkka siirtyy kesäkuuksi äitiysneuvolaan töihin ja sen jälkeen lomalle ja vuorotteluvapaalle. Kolleega on jo harjoittelemassa tulevaa lukuvuotta varten, joten homma jatkuu!