Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Blogit Administrator Taukojumppaa ja lääkärintarkastuksia

Blogit

Tervetuloa pitämään blogia, jos olet kirkkonummelainen tai sinulla on jokin sidos Kirkkonummeen.
Jos haluat oman blogin, ota yhteyttä toimitukseen. Yhteystietoihin pääset linkistä sivun alalaidasta.

Taukojumppaa ja lääkärintarkastuksia

aiheena Terveys
  • Kirjasinkoko: Suuremmaksi Pienemmäksi
  • Lukukertoja: 2575
  • 0 kommentti
  • Seuraa kirjoitusta
  • Tulosta
  • PDF

 

Ilmat ovat olleet mitä kauneimpia tämän kouluvuoden alussa ja monet koululaiset ovat tulleet kävellen tai pyörällä kouluun, mikä on todella hienoa. Toivottavasti yhä useampi ottaa tuon tavakseen ja siten saa liikuntaa, happea ja virkistystä heti aamusta tulevaan koulupäiväänsä.

Tässä yhteydessä kerronkin teille salaisuuden joka liittyy liikuntaan, vaikka ei se kyllä ihan täysi salaisuus olekaan: Uulalaa-liikuntatyörhmä on tehnyt kovasti töitä, jotta saisimme kouluihin taukoliikuntavideot! Kolme erilaista taukoliikuntavideota on valmistunut, kestoltaan viisi minuuttia ja joita voit hyödyntää niin koulussa, toimistossa kuin kotonakin tai missä vain voit käyttää nettiä. Kun olet riittävän monta kertaa jumpat suorittanut, osaatkin ne jo ulkoa ja voit tehdä niitä missä tahansa.

Virallista julkistamista ei ole vielä tähän syyskuun kolmanteen päivään mennessä tapahtunut, mutta löydät ne osoitteesta: kirkkonummi.fi/Liikunta ja ulkoilu/Hyödynnä ja ilahdu

Mikäli sinulla on ideoita ja toteuttamismahdollisuuksia videoiden edelleen kehittämiselle, niin ota yhteyttä! Uulalaa-työryhmä lahjoittaa myös kunnan kaikille yläkouluille 300 euroa välituntiliikunnan edistämiseksi tavalla tai toisella. Hyviä suunnitelmia kouluilta/oppilailta on tullutkin siitä, mihin haluavat rahan käyttää.

Uusia tuulia yläkoululaisten terveystapaamisiin

Tästä lukuvuodesta lähtien kutsumme 8. luokkalaisten laajaan terveystarkastukseen myös huoltajat, kun oppilas tapaa lääkärin. Toivomme, että vanhemmat järjestävät siihen itselleen mahdollisuuden, sillä nuoren terveyttä tarkastellaan myös tulevan ammatinvalinnan näkökulmasta.

Suurin osa 9. luokkalaisista saa jäykkäkouristus-kurkkumätä tehosteen lukuvuoden aikana, mutta luonnollisesti rokotuslupa kysytään ensin vanhemmilta.

Syyskuu on jo menossa, joten ei kun ulos nauttimaan kaikenlaisista ilmoista pukeutumalla sään mukaan.

0

Kommentit

  • Ei vielä kommentteja. Ole ensimmäinen kommentoija

Kirjoita kommentti

Vieras sunnuntai, 18 elokuu 2019

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0353 sekunnissa.