Koulumme pihalla oli valtavat lumikinokset vielä viimeviikolla mutta ne on poistettu kauhakuormaajan ja kuorma-auton avulla onnellisesti viime viikolla.

Nyt piha on lumisohjoinen ja senpä vuoksi teidän kannattaa katsastaa jälkeläistenne jalkineet ja piilottaa kaikki tennarit!

Aika terkalla on mennyt juuri saapuneen Kouluterveyskyselyn 2010 tutkimiseen ja sen levittämis- ja jalkauttamiskanavan miettimiseen, uuden jaksolukujärjestyksen hankkimiseen, Ruoka-teemavuoden raportin viilaamiseen ja muihin "paperitöihin".

Siis, terveystarkastustyön ohella, tärkeintä tällähetkellä on saattaa kaikkien kuntalaisten tietoon kuinka lapsemme ja nuoremme voivat, eli Kouluterveyskyselyn 2010 Kirkkonummen kuntaraportin tulokset. Tulen kertomaan siitä tarkemmin täällä blogissani myöhemmin.

Perusturva ja sivistystoimi ovat kustantaneet tämän tutkimuksen jo vuodesta 2002 alkaen. Kysely tehtiin huhtikuussa 2010 yläkoulujen 8. ja 9.luokkalaisille, lukioiden 1. ja 2. luokkalaisille sekä ammatillisissa  oppilaitoksissa Etelä-Suomen, Itä-Suomen ja Lapin oppilaitoksissa. (Parittomina vuosina muualla Suomessa.) Kyselyyn vastasi 103.445 nuorta. Kyselyn tekee Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Niin että perästä kuuluu, sanoi.....kukas se nyt olikaan?