Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Blogit Administrator Onko maaliskuu toivoa täynnä

Blogit

Tervetuloa pitämään blogia, jos olet kirkkonummelainen tai sinulla on jokin sidos Kirkkonummeen.
Jos haluat oman blogin, ota yhteyttä toimitukseen. Yhteystietoihin pääset linkistä sivun alalaidasta.

Onko maaliskuu toivoa täynnä

aiheena Terveys
  • Kirjasinkoko: Suuremmaksi Pienemmäksi
  • Lukukertoja: 3141
  • 0 kommentti
  • Seuraa kirjoitusta
  • Tulosta
  • PDF

Hei taas teille kaikille! Mietin juuri tuota kirjoittamaani otsikkoa ja ajattelin, että tämä maaliskuu on täynnä toivoa. Toivoa kesästä ja linnuista, toivoa koulun loppumisesta, toivoa pääsystä jatko-opintopaikkaan, toivoa ystävästä jonka kanssa jakaa heräävä kevät, toivoa paremmista numeroista todistuksessa, toivoa päästä eroon talvivaatteista...

Koululaiset ja me aikuiset saamme vihdoin aloittaa ja lopettaa työpäivämme valoisana aikana, mikä ihanuus! Valoa, valoa ja aurinkoa, tuntuu kuin koko elimistö haluaisi imeä valon itseensä ja päästä eroon talven pimeästä putkesta. Valoisaan aamuun herääminen on helpompaa ja päivän aloitus sujuu sutjakkaasti kun siihen lisää iloisen musiikin, suihkun ja kevyen aamupalan.

Sain seurata koulumme vanhempain illassa koululaisten sketsejä murrosiästä ja ei voi muuta sanoa kuin, että upeaa! Nuoret olivat keksineet hyviä otoksia arkipäivän tilanteista ja näyttelivät ne loistavasti! Jos jäit tästä herkusta paitsi, niin skarppaa seuraavalla kerralla kun tulee tilaisuus seurata nuorten esityksiä.

Kouluterveydenhuollossa työstämme yhdessä lääkäreiden kanssa uutta kouluterveydenhuollon asetusta käytäntöön, eli kaikki koululaiset tulee tavata kerran vuodessa ja laajempi tarkastus täytyy tehdä peruskoulun 1lk:lla, 5.lk:lla (tytöt), 6:lk:lla (pojat) ja 8:lk:lla. Olemme saaneet kaksi terveydenhoitajan vakanssia lisää jotta pystymme toteuttamaan uuden asetuksen vaatimat velvoitteet. Toivottavasti saamme riittävästi myös lääkäri työvoimaa.

Katsoessani työhuoneeni ikkunasta koulun pihamaalle, näen kuinka aurinko saa aikaan ihmeitä, jäiset pihat alkavat sulamaan, vesi tekee omia uomiaan, alakoulun lapset leikkivät hetken lammikon vedellä matkalla ruokasaliin, yläkoululaiset hakeutuvat aurinkoisille seinustoille juttelemaan ja opettajat kiiruhtavat rakennuksesta toiseen, niin kevät tekee tuloaan, ihanaa!

0

Kommentit

  • Ei vielä kommentteja. Ole ensimmäinen kommentoija

Kirjoita kommentti

Vieras tiistai, 23 heinäkuu 2019

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0364 sekunnissa.