Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Blogit Administrator Kuka on Pirkko Lehtinen?

Blogit

Tervetuloa pitämään blogia, jos olet kirkkonummelainen tai sinulla on jokin sidos Kirkkonummeen.
Jos haluat oman blogin, ota yhteyttä toimitukseen. Yhteystietoihin pääset linkistä sivun alalaidasta.

Kuka on Pirkko Lehtinen?

aiheena Politiikka
  • Kirjasinkoko: Suuremmaksi Pienemmäksi
  • Lukukertoja: 2196
  • 0 kommentti
  • Seuraa kirjoitusta
  • Tulosta
  • PDF

Blogien pitäjien ajatuksista saa tietoa heidän blogeistaan. Joskus on kuitenkin mukavaa tietää kirjoittajista jotain muutakin. Verkkonummen toimitus liittää Pirkko Lehtisen blogiin hänen vastauksensa kysymykseen, kuka oikein on Pirkko Lehtinen:

Koen itseni hyvin vahvasti kirkkonummelaiseksi vaikka olenkin lähtöisin Itä-Suomesta. Tyttäreni sen sijaan on ihan paljasjalkainen kirkkonummelainen. Tosin ensin opiskelu ja nyttemmin työ on vienyt hänet Tampereen seudulle. Siellä ovat myös molemmat lapsenlapseni. Niinpä nykyisellään elämme mieheni kanssa kahden täällä Kirkkonummella.

Olen aina ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista ja tasa-arvoasioista, siihen on lapsuudenkodillani ollut vahva vaikutus. Olen iloinen, että olen saanut pitkään olla valtuutettuna ja kunnanhallituksen jäsenenä mukana kehittämässä kaunista kotikuntaamme. Olen asunut täällä lähes 40 vuotta. Sinä aikana pienestä maalaiskunnasta on sukeutunut melko suuri ja omaleimainen kunta. Toiveenani on, että kuntamme säilyy itsenäisenä tässä kuntauudistusmylläkässä. Yhteistyötä toki on tarve tehdä kuten nykyäänkin ja mahdollisesti vielä enemmänkin.

Näissä kuntavaaleissa on kyse arkisista, mutta niin tärkeistä, asioista. Kyse on meidän kuntalaisten palveluista. Haluan, että peruspalvelut pelaavat, olipa kyse päivähoidosta, koulusta, terveydenhuollosta tai vanhusten palveluista. Näiden peruspalvelujen saaminen on turvattava tarvitsijan maksukyvystä riippumatta. Tämän lisäksi on palveluja, joita ilman monen elämä olisi paljon "köyhempää", tarkoitan kirjastoa, kansalaisopistoa, uimahallia, musiikkiopistoa, kuvataidekoulua. Myös näistä palveluista on huolehdittava.

Hienoja harrastuksia itselläni ei ole, mutta kunnostani pyrin huolehtimaan eri sorttisella liikunnalla, päätäni yritän rassata kansalaisopiston kielikursseilla ja SPR:n toiminta on lähellä sydäntäni. Tykkään myös kokata. Keittiössä olen minimalisti, haluan pitää ruoan maut puhtaina ja raikkaina. Tämä minimalismi koskee myös yhteiskunnallista toimintaani. Haluan asioihin selkeitä, läpinäkyviä ja hyviä ratkaisuja.

Vain yhden lupauksen teen, jos tulen valittua valtuustoon. Teen parhaani, jotta Kirkkonummesta tulee entistä parempi, reilumpi ja tasa-arvoisempi kotikunta.

Pirkko Lehtinen
valtuutettu
kunnanhallituksen jäsen
kunnallisvaaliehdokas
VN

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
puh. 050 365 2449

P.S. Kirjoituksiani ja kannanottojani löytyy Verkkonummen blogini lisäksi osoitteessa: www.sdp-kirkkonummi.fi

0

Kommentit

  • Ei vielä kommentteja. Ole ensimmäinen kommentoija

Kirjoita kommentti

Vieras keskiviikko, 17 heinäkuu 2019

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0366 sekunnissa.