Kello on 13.00 ja ulkona on harmaata ja sataa. Tämä voi kuulostaa pahaenteiseltä mutta sitä se ei ole ollenkaan. Keväinen ja kesää odottava fiilis on varmaankin meillä kaikilla!

Osa koululaisista on sitä mieltä, että nyt on kesä, pukeutumalla shortseihin ja rantasandaaleihin. Itsellä ei ole niin helppoa luopua lämpimistä vaatteista ja alkukesästä täytyy ihan muistuttaa itseä, että NYT ON KESÄ!

Tulevien seitsemäsluokkalaisten vanhemmat kävivät tutustumassa kouluumme huhtikuussa ja toukokuun alussa työnsä aloitti uusi ja energinen rehtorimme Eero Kling.

Tänään lähti 9C-luokka leirikouluun ja ylihuomenna perjantaina on koulun "Toimintapäivä" liikuntasalissa. Viikon kuluttua torstaina koulullamme tanssitaan eli tukioppilaat ovat saaneet avustusta Liikunta-teemavuoden työryhmältä Kirkkoharju tanssii –tapahtuman järjestämiseksi. Saamme Kirkkonummen tanssiyhdistyksestä opettajan, joka aamupäivällä tanssittaa luokka-astetta kerrallaan. Koreografiat yhdistetään kello 13, jolloin koko koulu tanssii!

Näin terveydenhoitajana haluaisin muistuttaa kotijoukkoja tarkistamaan lääkekaappinne kesää ja mahdollisia lomareissuja ajatellen, jotta ette joudu pulaan juuri silloin kun kaikki paikat sattuu olemaan kiinni ja työntekijät myös lomilla.

Itse lähden heti kesän alussa katsastamaan Kanadaa ja sen jälkeen saankin alkaa jatkaa töitä äitiysneuvolassa kunnes koulut jälleen avautuvat.

Oikein hyvää Kesää kaikille Verkkonummen lukijoille!