Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Blogit Administrator Joulu joka päivä

Blogit

Tervetuloa pitämään blogia, jos olet kirkkonummelainen tai sinulla on jokin sidos Kirkkonummeen.
Jos haluat oman blogin, ota yhteyttä toimitukseen. Yhteystietoihin pääset linkistä sivun alalaidasta.

Joulu joka päivä

aiheena Uncategorized
  • Kirjasinkoko: Suuremmaksi Pienemmäksi
  • Lukukertoja: 2437
  • 0 kommentti
  • Seuraa kirjoitusta
  • Tulosta
  • PDF

 

Enkeli
Joulu on ihanaa aikaa, jolloin toivotamme hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta niillekin,
joita emme muulloin huomaa.

Jospa joulu olisikin joka päivä? Riittäisi hyvää tahtoa vielä joulun jälkeenkin.


.


Hyvinvoinnin lisäämisessä avainsanana voi pitää asennetta. Miten kohtelemme muita ihmisiä, riittääkö päättäjillä ymmärrystä ja oikeudenmukaisuutta tehdessään päätöksiä, jotka toteutuessaan eivät juurikaan hetkauta hyvinvoivien ja kohtuullisesti toimeentulevien elämää, mutta joilla on vaikutuksia heikoimmissa asemissa olevien elämään ja jotka voivat pahimmillaan viedä pohjan elämältä.

Riittääkö sinulla, minulla, meillä arvonantoa ja välittämistä muillekin kuin kaikista läheisimmillemme. Pystytkö näkemään vanhuksissa muutakin kuin vaivaa, annatko arvoa köyhälle, vammaiselle, sairaalle, työttömälle, maahanmuuttajalle tai vaikeiden asioiden kanssa painiskelevalle tai ovatko nuoret vain välttämätön paha, jotka sopii unohtaa päätöksissä kun vain mahdollista. Päätöstenteko on päätöksiä ihmiseltä ihmisille. Lukujen ja asiakirjojen takaa pitäisi muistaa ihminen. Elämä on tässä ja nyt, ei kvartaalitaloudessa tai pörsseissä.

Hyvin hoidettu talous antaa sijaa myös auttamiselle, hyville peruspalveluille ja sille ymmärrykselle, että hyvinä aikoina niin kunnissa kuin yrityksissä, kotitalouksissakin, tarvitsee kerätä puskurirahaa ennen voitonjakoja, ettei huonoina aikoina tarvitse lomauttaa tai tinkiä peruspalveluista tai elämästä. Peruspalvelut ovat elinehto ihmisten hyvinvoinnille ja työnteon kautta mahdollistavat tuottavuuden ja jatkuvuuden yhteiskuntaan.

Pidetään mieli positiivisesti avoinna ensi vuonna ja tulevaisuudessa, ymmärrystä, kuuntelemista, hyviä tekoja ja toinen toisistamme välittämistä. Siinä avaimet hyvile päätöksille ja yhteisöllisyyteen ensi vuodeksi, että jokainen voisi tuntea itsensä tarpeelliseksi ja rakastetuksi. Joka päivä.

Haluan toivottaa Valoa ja Toivoa erityisesti niiden ihmisten elämään, joiden elämä jostain syystä kulkee tällä hetkellä kivisiä polkuja pitkin. Uskon, että jokaisella on joku jossain ja ihmeitä tapahtuu.
Hyvää Joulua ja Onnellista uutta vuotta 2012!

0

Kommentit

  • Ei vielä kommentteja. Ole ensimmäinen kommentoija

Kirjoita kommentti

Vieras tiistai, 23 heinäkuu 2019

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.036 sekunnissa.