Kirkkonummi - asuinpaikasta kotipaikaksi

Verkkonummi.fi - Kirkkonummi
Etusivu Blogit Administrator Ihanaa palata takaisin kouluun

Blogit

Tervetuloa pitämään blogia, jos olet kirkkonummelainen tai sinulla on jokin sidos Kirkkonummeen.
Jos haluat oman blogin, ota yhteyttä toimitukseen. Yhteystietoihin pääset linkistä sivun alalaidasta.

Ihanaa palata takaisin kouluun

aiheena Terveys
  • Kirjasinkoko: Suuremmaksi Pienemmäksi
  • Lukukertoja: 2424
  • 0 kommentti
  • Seuraa kirjoitusta
  • Tulosta
  • PDF

 

Terveisiä vuorotteluvapaalta! Vuosihan hurahtaa nopeasti, varsinkin reissatessa. Nyt on yksi unelmistani toteutunut, eli reissaaminen ympäri maailmaa. Nähtyä tuli Englantia, Skotlantia, Aasiaa ja Amerikkaa. Lopputulos kaikesta reissaamisesta oli, että onpa ihanaa asua Suomessa!

Rehellisesti sanottuna, olen aloittanut alustavan kouluterveydenhuollon työn intoa puhkuen. Tuntuu ihanalta istua jälleen oman työpöydän ääressä ja yrittää saada jonkilaista tolkkua ja järjestystä tehtäviin töihin.

Paljon on tullut uutta sekä perusturvan, että koulun puolelle vuoden aikana. Terveystarkastukset tehdään nyt joka vuosi kaikille koululaisille. Tämä tarkoittaa tiivistä aikataulua, koska myös kirjaamiset ja tilastoinnit ovat tarkentuneet ja ne vievät aina myös oman aikansa. Toivon mukaan lapset, nuoret ja perheet saavat näistä toimenpiteistä hyötyä eli tietoisuus terveyteen vaikuttavista asioista lisääntyy, kiinnostus omasta ja perheen hyvinvoinnista lisääntyy ja ennenkaikkea jokainen oppii tekemään terveyttä edistäviä valintoja omassa arkipäivässä. Näihin kuuluu oleellisena osana riittävä lepo ja nukkuminen, säännöllinen ja terveellinen ruokailu, sekä monipuolinen liikunta.

Isolla torvella toitottaisin myös perheiden yhteisen ruokailuhetken puolesta, jolloin on hyvä tilaisuus vaihtaa kuulumisia ja suunnitella tulevaa.

Kuluneen kesän aikana on Kirkkoharjun koulun kaksi kotitalousluokkaa on remontoitu uuteen uskoon. Maanantaina 13. elokuuta, otamme jälleen vastaan noin 200 uutta 7.luokkalaista ja 8. ja 9. luokkalaiset palaavat tuttuihin tiloihin. Moni koululainen on vuosien varrella todennut näin loppukesästä; "Tosi kiva tavata taas kavereita!".

Tervetuloa kouluun!

0
Merkit: koulu terveys

Kommentit

  • Ei vielä kommentteja. Ole ensimmäinen kommentoija

Kirjoita kommentti

Vieras sunnuntai, 18 elokuu 2019

 
Löydä meidät Google+ -palvelusta
Luotu 0.0361 sekunnissa.