Olen Kirkkoharjun koulun terveydenhoitaja ja, koska olen niin into edistämään nuorten terveyttä ja hyvinvointia, niin aloitan tämän blogin pidon tänään 15.12.2010 eli joulun alla ja palkkapäivänä. Hmmm...joululahjojako...joo, ehkä jotakin. :)

Siis, ajattelin kirjoittaa tänne aluksi noin kerran kuukaudessa. Kerran viikossa laitan Verkkonummeen myös "VIIKON KYSYMYKSEN" vastauksineen. – Vuosien mittaan olen saanut lukemattoman määrän kysymyksiä yläkoululaisilta, joten ajattelin että tällainen laajempi foorumi voisi olla hyödyllinen viemään tätä terveyden ilosanomaa eteenpäin.

Tällä hetkellä ajatukset pyörivät 8.luokkalaisten terveystarkastuksissa ja Ruoka-teemavuoden "Digga safka" -loppuraportissa. Paljon saatiin teemavuonna tehtyä, niin että itseänikin ihmetyttää. Työryhmämme oli tehokas ja se, että yhteistyössä on voimaa, tuli jälleen todistettua. Koulut ovat olleet aktiivisia, ja opettajat tekevät opettamisen ohella itse asiassa paljon työtä lastemme ja nuortemme hyvinvoinnin eteen.

Ensiviikolla laskeudumme joululomalle ja siksipä haluankin toivottaa kaikille perheille lämmintä joulua eli sitä sydämestä lähtevää lämpöä. Siis "soita mummolle", halaa lapsia ja nuoria, rutista puolisoasi, rapsuta koiraasi, silitä kissaasi. Syökää rauhassa ja hyvin, jutelkaa, pelatkaa, ulkoilkaa ja ennen kaikkea nukkukaa hyvin!

Tuula